Grci pišu: Garsija je Arisov!

18.09.2020

20:34 >> 15:53

0

Autor: 24sedam

Krilni napadač Crvene zvezde po svemu sudeći napušta klub u ovom prelaznom roku

Grci pišu: Garsija je Arisov!
Copyright MN Press

Ide u Aris, pa u Argentinu, pa u Olimpijakos, ne ide, pa opet ide… I dalje nije zvanično, ali čini se da je definitivno da će Mateo Garsija napustiti Crvenu zvezdu u ovom prelaznom roku.

Po pisanju grčkih medija, na kraju će ipak ponovo u Aris, klub u kom je pre dolaska u Beograd igrao kao pozajmljen fudbaler Las Palmasa.

Navodno su dogovoreni svi detalji transfera i ostalo je samo još da argentinski vezista doputuje u Atinu na potpis kojim će crveno-belima obezbediti 1.300.000 evra i 30 odsto od naredne prodaje. Očekuje se da potpiše ugovor do leta 2024.

Podsetimo, Garsija je u Zvezdu stigao kao neko od koga se mnogo očekivalo,. Dočekan je uz šampanjac, međutim, teško da će se iko sećati njegovih partija. Dao je veliki doprinos prošlosezonskom plasmanu u Ligu šampiona kada je postigao gol u Bernu protiv Jang bojsa, postigao je i sjajan pogodak u Novom Sadu protiv Vojvodine, ali to je bilo sve od njega za proteklih godinu dana.

Dejan Stanković od zimus ne računa na njega i jasno je bilo da sledi rastanak. Mogao je, ipak, da ode za dosta više novca, pošto je argentinski Rasing nudio 2.500.000 dolara, međutim, još ne želi da se vraća u domovinu.

Aris je večeras ispao iz kvalifikacija za Ligu Evrope, mada to ne bi trebalo da utiče na epilog ovog transfera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike