Ronaldov otvoren razgovor sa bivšim direktorom - o žurkama u Realu!

16.09.2020

14:01 >> 11:14

0

Autor: 24sedam

Brazilac koji je poznat kao ljubitelj noćnog provoda kaže da je najviše uživao u Madridu

Ronaldov otvoren razgovor sa bivšim direktorom - o žurkama u Realu!
Copyright MN Press

Ronaldo Luis Nazario de Lima – ili skraćeno “El Fenomeno” – jedan je od najboljih fudbalera sih vremena.

To potvrđuju tri priznanja za najboljeg igrača sveta (1996, 1997. i 2002), po dve zlatne i jedna srebrna medalja na Mundijalima i prvenstvima Južne Amerike, kao i brojni trofeji na klupskoj sceni, osvajani u dresovima Kruzeira, PSV Ajndhovena, Barselone, Intera, Real Madrida i Korintijansa.

Uživao je Ronaldo plešući po travnatom terenu, ali je uživao i plešući u diskotekama.

Simpatični “zuba” poznat je kao ljubitelj dobrog noćnog života, o čemu je javno govorio u razgovoru sa svojim bivšim direktorom, iz perioda kada je nastupao za Real – Horheom Valdanom.

-Voleo sam da pobedu proslavim dobrom žurkom, ali bio je problem jer smo stalno pobeđivali – kroz osmeh se prisetio Brazilac, ali i dodao da je uvek bio odgovoran i trudio se da ne naruši svoje zdravlje i kondiciju.

Podsetio ga je Valdano na rođendan kada je stigao autobus pun devojaka.

-Postoji mnogo više legendi nego što se zaista događalo, ali je taj moj rođendan ušao u istoriju kao najpoznatiji zbog pomenutog autobusa – priznao je Ronaldo.

Nije to bilo dovoljno bivšem šefu…

-Florentino bi stavio one iz svog obezbeđenja pred vrata (hotela, prim.aut), ali vi biste ih potkupili – setio se Valdano i pokušaja predsednika “kraljevskog kluba”, Florentina Pereza, da spreči čuvene “galaktikose” u raskalašnosti.

Dešavalo se da neki od njih uđu na zabavu – priznao je Ronaldo bez previše otkrivanja.

Sjajni golgeter je iz Brazila došao u Holandiu 1994, kao 18-godišnjak. Posle Ajndhovena živeo je u Barseloni, Milanu, Madridu, i opet Milanu pre nego što se vratio u Brazil. Po završetku karijere je nastavio da putuje svetom i promoviše fudbal, a danas je predsednik Valjadolida.

Madrid će mu, ipak, zauvek biti u srcu.

-Bilo je to spektakularno vreme. Madrid i Real su najsavršenija kombinacija jednog grada i kluba koji se mogu naći u životu.

Imao je Ronaldo anegdote i iz perioda kada je tek stigao u Barselonu, kod saigrača iz reprezentacije i prve zvezde kluba – Romarija.

-Romario je bio strašan prema meni. Svako malo mi je tražio da mu donosim kafu, a posle treninga bi mi davao da mu čistim kopačke. Pred celom svlačionicom, naravno.

Nije to omelo Ronalda da postane najbolji na svetu, ali nažalost povrede jesu da duže uživamo u njegovim igrama…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike