Gospođa Pirlo preuzela ulogu portparola: Povratak u Juve? Ne, moj muž ima ponos!

27.07.2021

09:39 >> 18:33

0

Valentina Baldini, životna saputnica Andree Pirla, odgovorila navijačima na Instagramu šta misli o njegovom povratku u Torino

Gospođa Pirlo preuzela ulogu portparola: Povratak u Juve? Ne, moj muž ima ponos!
Copyright Tanjug/AP Photo/Luis Vieira

Da u fudbalu nema previše sredina gde se dugo pamte stare zasluge, dokaz je i pozicija Andrea Pirla u Juventusu. Posle prve loše sezone na trenerskoj klupi, uprava “stare dame” zahvalila mu se na saradnji i umesto njega dovela dobro poznato lice – Masimilijana Alegrija.

Mnogim navijačima, koji, uprkos svemu, Pirla i dalje nose u srcu, ne zaboravljajući šta je klubu i Italiji doneo u svojim igračkim danima, poverovali su da bi i on mogao jednog dana da se vrati u redove “stare dame” baš kao i Alegri.

Izgleda od toga, neće biti ništa. Supruga doskorašnjeg trenera Juventusa Valentina Baldini na društvenim mrežama je prenela ono što se u kući priča o aktuelnoj situaciji. Naime, jedan od navijača na Instagramu je poželeo Pirlo sve najbolje i da se jednog dana vrati kao Alegri, ali onda je usledio hladan tuš od gospođe Pirlo:

– Ne verujem, moj saputnik ima dobro ukorenjeno dostojanstvo – napisala je Valentina Baldini.

Prema nekim najavama u Italiji, Pirlo bi mogao umesto Roberta De Zerbija u Sasuolo. Dosadašnji trener Filipa Đuričića preuzeo je Šahtjor iz Donjecka.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike