Zvezda osigurala jednog od najtalentovanijih fudbalera u regionu

25.03.2021

14:00

0

Autor: Adam Štulić

Crveno-beli misle na budućnost

Zvezda osigurala jednog od najtalentovanijih fudbalera u regionu
Copyright MN Press

Crvena zvezda i Marko Lazetić biće zajedno još tri godine. Barem prema slovu ugovora, koji su u četvrtak potpisali mladi napadač i prvi čovek srpskog šampiona Svetozar Maijailović.

Promo/FK Crvena zvezda

Talentovani centafor, rođen 2004. godine, u finišu jesenjeg dela sezone debitovao je za prvi tim crveno-belih sa samo 16 godine, postavši tada sedmi najmlađi debitan u klupskoj istoriji.

-Zaista sam presrećan i veoma mi je drago što klub veruje u mene. Nadam se da ću opravdati poverenje dobrim igrama u crveno-belom dresu. Raduje me činjenica da ću jednog dana zaigrati na punoj “Marakani” i biti u prilici da ispunim dečački san svakog navijača našeg velikog kluba – rekao je Lazetić.

Marko Lazetić i Dejan Stanković nekad i sad

Jedan od najtalentovanijih izdanaka omladinske škole kluba iz Ljutice Bogdana, ali i fudbalskih nada u regionu, tekuću sezonu počeo je u omladinskom timu matičnog kluba, da bi tokom zimske pauze pojačao seniorsku ekipu Grafičara, zajedno sa još trojicom „klasića“, brzo se ustalivši razvojnom timu Crvene zvezde kojeg sa klupe predvodi Radomir Koković.

– Iskustvo koje trenutno stičem igrajući za prvi tim Grafičara mi veoma pomaže, jer je velika razlika između omladinskog i seniorskog fudbala. Iz utakmice u utakmicu sve više napredujem, što mogu da primetim, a uskoro se nadam da ću dobiti priliku u Crvenoj zvezdi. Moj san, koji će se nadam se ostvariti, je da budem najbolji strelac Zvezde i od toga nikad ne odstupam – zaključio je Lazetić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike