Zidan ljut na novinare: Ako imate nešto da mi kažete, recite mi to u lice

05.02.2021

16:43 >> 16:53

0

Autor: N. St.

Trener Reala se svađao sa predstavnicima medija na konferenciji

Zidan ljut na novinare: Ako imate nešto da mi kažete, recite mi to u lice
Copyright Profimedia

Vraća se Zinedin Zidan na klupu Reala. Posle kratke pauze zbog problema sa koronom će ponovo voditi ekipu. Naredni rival biće mu ekipa Ueske.

Međutim, konferencija za štampu nije protekla u priči o protivniku, već u reakciji francuskog stručnjaka. Bio je besan na novinare i spekulacije o njegovom odlasku.

– Danas sam otpušten, sutra sam tu. Ako izgubimo ili odigramo nerešeno oteran sam. To je ono što vi radite. Ljut sam, jer opkušavamo da radimo svoj posao. Borimo se u svom poslu i vi se borite u svom, to razumem, ali morate da poštujete naš posao malo više – rekao je Zidan.

Nastavio je u istom dahu.

– Zaslužujemo da nastavimo da se borimo i to ćemo uraditi. Osvojili smo titulu u Primeri prošle godine. Ponavljam, prošle godine, ne pre 10 godina. Pustite nas da se borimo. Ako imate nešto da kažete, recite mi to u lice, ne iza leđa.

Istakao je da veruje u svoj tim.

– Ne znam šta će se dogoditi u budućnosti. Zaslužujemo da završimo sezonu sa ovim timom. Ima mnogo raznih priča o promenama, kažu da sam srećnik, ne znam da li je to baš tačno. Ako ljudi žele da odustanem, neću to učiniti. Ni ja ni igrači. Tačno je da ne igramo najbolje trenutno, ali smo odlučni da to promenimo.

U završnici prelaznog roka su Madriđani ostali bez Martina Odegarda koji je otišao na pozajmicu u Arsenal.

– Odegard je želeo da ode. Razgovarali smo dva-tri puta i hteo je da igra. Njegov zahtev je bio da ode, rekao sam mu da ostane, da se bori, da je to dug proces. Nije se ostvarilo, takva odluka je doneta i nadam se da je Martin srećan – završio je Zidan.

Pročitajte još:

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike