Tavamba i Marin blistali, Milojević sve dalje od borbe za titulu

22.02.2021

22:26 >> 22:30

0

Autor: N. St.

Interesantni rezultati u Saudijskoj Arabiji

Tavamba i Marin blistali, Milojević sve dalje od borbe za titulu
Copyright Profimedia

Pred početak 20. kola je Vladan Milojević znao šta mu je potrebno. Na gostovanju Al Šababu im je neophodna bila pobeda kako bi trku za titulom učinili još zanimljivijom. Dogodilo se suprotno.

Al Ahli je ubedljivo poražen – 3:0 (1:0).

Blistao je Banega sa dve asistencije, dok je Fejsa na drugoj strani zamenjen već na poluvremenu. Al-Šabab se tako učvrstio na prvoj poziciji sa 41 bodom, Milojevićevi puleni su treći sa šest bodova manje.

Doskorašnji igrač Al Ahlija Marko Marin je bio u centru pažnje. Njegov Al-Raed je na gostovanju lako savladao Abhu – 0:3 (0:3).

Pitanje pobednika je bilo rešeno posle 26 minuta. Za to vreme je bivši fudbaler Crvene zvezde prvo u 20. minutu iznudio penal koji je El Bekauri pretvorio u 2:0, a potom je u 26. asistirao istom igraču za konačnih 3:0.

Igrao je do 85. minuta, dok je njegov saigrač Nemanja Miletić odigrao ceo meč na poziciji štopera. Sa ovim trijumfom su poboljšali šanse za opstanak, imaju 22 boda, jedan manje od dva tima koja su iznad crte.

Bivši igrač Partizana uživa u Saudijskoj Arabiji. Radi se o Leandreu Tavambi.

Snažni napadač je najzaslužniji za trijumf Al Tavona protiv Al-Vehde – 0:2 (0:1).

On je u 24. minutu asistirao Kakuu, da bi u 89. sa penala stavio tačku na meč i tako pomogao ekipi da prekine niz od tri uzastopna poraza.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike