Stevanović: Divim se Gvardioli, bilo bi mi zadovoljstvo da radim sa njim

24.03.2021

16:51 >> 16:54

0

Autor: N. St.

Mladi srpski fudbaler jedva čeka da zaigra za Mančester siti

Stevanović: Divim se Gvardioli, bilo bi mi zadovoljstvo da radim sa njim
Copyright MN Press

Veliko priznanje je dobio Filip Stevanović. Na prestižnoj listi portala “Gol” se našao među najboljih 50 igrača sledeće generacije (“NXGN 2021”). Mladi srpski fudbaler je na 32. mestu. Koliko je izbor jak govori i to da je prvi Ansu Fati (Barselona) i da ga prate Eduardo Kamavinga (Ren), Đio Rejna (Dortmund), Pedri (Barselona), Džud Belingem (Dortmund)…

Podsetimo, Stevanović je zvanično novi fudbaler Mančester sitija, s tim što je ostao na pozajmici u Partizanu do kraja sezone. Upravo je najviše pričao o novom klubu i izazovima koji ga čekaju.

Smatram da tamo mogu najviše da napredujem. Fantastična stvar je biti deo tako velikog kluba kao što je Siti. Veoma sam uzbuđen dok ih gledam i jedan od snova mi je da jednog dana zaigram za takav klub, učiniću sve da u tome uspem – počeo je Stevanović priču za „Gol“.

Oduševljen je „građanima“.

– Gledam svaku utakmicu i stvarno je ludo koliko su dobri. Bilo bi mi zadovoljstvo da radim sa Pepom Gvardiolom. Divim mu se. Ali, za sada želim da idem postepeno, korak po korak.

Ne krije da je maštao da obuče crno-beli dres.

Od malih nogu mi je san bio da igram za Partizan, tako da sam došao pripremljen na sve. Normalno, na početku je bilo teško, ali sam se brzo adaptrirao. Zaista je bio neverovatna osećaj kada sam debitovao za klub, ostvario sam jedan od snova. Sada moram da se fokusiram na sebe, na svoj stil igre i na ostale snove – zaključio je Stevanović.

Na kraju teksta su podsetili na izjavu bivšeg trenera crno-belih Save Miloševića koji je uporedio Filipa sa Edenom Azarom.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike