Stanković još uvek ne slavi: Nema spuštanja garda, ovakav odnos mora da postoji u svakom meču

11.04.2021

15:14 >> 15:15

0

Autor: N. St.

Trener crveno-belih pričao posle trijumfa u Ivanjici

Stanković još uvek ne slavi: Nema spuštanja garda, ovakav odnos mora da postoji u svakom meču
Copyright MN Press

Pobeda, tri boda i još jedan korak bliže tituli. Uradili su sve to fudbaleri Crvene zvezde u Ivanjici gde su ostvarili ubedljivu pobedu (5:1).

Trener Dejan Stanković je bio zadovoljan viđenim.

– Na samom početku nam je trebalo malo da se adaptiramo na teren i sve to. Na vreme smo poveli i posle toga kontrolisali meč. Ovo je odnos koji momci imaju i ne vidim zašto bi se nešto drugačije desilo posle derbija – jasan je Stanković u izjavi za “Arenu sport”.

Nema još “hlađenja šampanjca”.

Ništa još matematički nije gotovo. Voleo bih da napreduju tako da ne spuštaju kofere i gard i da iz utakmice u utakmicu tako bude. To je dobro za njihov mentalitet kada odu van jednog dana ili kada igraju ovde. Želim taj mentalitet u kome nema opuštanja.

Crveno-beli su i dalje neporaženi, a na konferenciji uoči utakmice su ga pitali da li bi radije “da do kraja sezone ostanu neporaženi ili da postignu 100 golova”.

– Bilo je to šaljivo pitanje na koje sam odgovorio. Meni je bitno da osvojimo titulu, cilj ne bira. Svima je jasno kako igramo iz meča u meč i kako ih spremam. Bitno mi je samo da podignemo pehar, nije mi važno sa koliko golova – poručio je Stanković.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike