Srbin u centru pažnje, Interu Skudeto: Vlahović dao dva gola i oborio rekord Serije A, ali je Miha preko Palasija izvukao bod

02.05.2021

15:09 >> 20:40

0

Autor: N. St.

Zanimljivi rezultati u italijanskoj ligi

Srbin u centru pažnje, Interu Skudeto: Vlahović dao dva gola i oborio rekord Serije A, ali je Miha preko Palasija izvukao bod
Copyright Tanjug/Michele Nucci/LaPresse via AP

Tri utakmice Serije A odigrane u standardnom terminu od 15h su završene bez pobednika, na sva tri meča je došlo do podele bodova.

Najzanimljiviji je svakako bio onaj na stadionu „Renato Dal’Ara“ gde je viđena goleada između Bolonje i Fjorentine – 3:3 (1:1).

Sve je počelo od 21. minuta kada je Dušan Vlahović pogodio sa penala. To mu je bio 18. gol u sezonu po čemu je oborio rekord lige star 62 godine pošto je postao najmlađi fudbaler u istoriji koji je dao 18 golova (21 godina i 95 dana).

Palasio je u 31. izjednačio. Onda je u 64. Bonaventura ponovo vratio prednost gostima, da bi Palasio sedam minuta kasnije opet izjednačio. U 73 .je Pulgar asistirao, a Vlahović postigao drugi gol na meču. Međutim, Palasio je svojim het-trikom u 84. minutu poravnao rezultat i obradovao svog trenera Sinišu Mihajlovića.

Sauolo i Atalanta su odigrali 1:1 (0:1).

Gosti su od 23. minuta ostali sa igračem manje pošto je Golini dobio direktan crveni karton. Uprkos tome je Gosens u 32. minutu doneo prednost gostima. Berardi je u 52. sa penala izjednačio, da bi u 64. VAR poništio gol Lokatelija zbog igranaj rukom, pa je dva minuta kasnije Murijel promašio penal, neposredno pre toga je i domaćin ostao sa desetoricom zbog Marlnovog crvenog.

Ovom rezultatu se najviše obradovao Inter koji je i zvanično prvak Serije A.

Napoli i Kaljari su takođe remizirali – 1:1 (1:0).

Osimhen je doneo prednost domaćinu u 13. minutu, ali je Nandez u četvrtom minutu nadoknade doneo bod gostima.

REZULTATI:

Bolonja-Fjorentina 3:3
Napoli-Kaljari 1:1
Sasuolo-Atalanta 1:1

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike