Oglasio se klub optužen za nameštanje mečeva: Nadležni organi neka ispitaju sve i odrede drakonske kazne!

12.04.2021

19:47 >> 20:42

0

Autor: N. St.

Iz Trajala tvrde da se ne bave nečasnim radnjama i da treba izbaciti iz lige one koji to rade

Oglasio se klub optužen za nameštanje mečeva: Nadležni organi neka ispitaju sve i odrede drakonske kazne!
Copyright Promo/Printscreen/FK Trayal TV

Skandal oko nameštanja mečeva potresa srpski fudbal. Među mečevima koji su pod lupom je i duel u Prvoj ligi Srbije između Tajala i Jagodine (3:0).

Upravo zbog toga su ljudi iz Trajala odlučili da organizuju vanrednu konferenciju za medije i da demantuju navode da je „kapiten Jagodine Jovančić trapavo reagovao, saplitao se i pomagao protivniku da dolazi do šansi“.

Mi najoštrije osuđujemo takve radnje u srpskom fudbalu i nikada se nismo bavili nečasnim radnjama, dogovorima oko nameštanja mečeva i javno tražimo da se do detalja ispita sve u vezi te utakmice sa Jagodinom i da se pronađu krivci. Ne želimo da nas neko blati na ovaj način, jer smo mi jedan od klubova koji se najčasnije i najpoštenije bori od starta. U prilog tome ide i to da smo od poslednje tri utakmice osvojili samo bod, da se time bavimo osvojili bismo svih devet i ne bismo se borili za opstanak – poručuju iz kluba.

Ekipa iz Kruševca ponavlja da želi detaljnu istragu.

Naš stav je takav da želimo da se što pre ispita taj duel sa Jagodinom i svi oni koji imaju veze sa tim. Ponavljamo, mi najoštrije osuđujemo svako nameštanje mečeva. Ko god je bio u Kruševac je mogao da vidi da smo dobro organizovan klub, da igrači imaju sve uslove, redovna primanja i premije i sigurno bi im u prilog išlo da pobeđuju, ali ne želimo da uzimamo bodove na nepošten način. Nikada to nismo radili i nikada nećemo.

Još jednom su naglasili da se ne plaše ničega.

Svi koji imaju bilo kakvu sumnju mogu da provere, jer je kod nas sve transaprentno. Takođe, mogu i da dođu u Kruševac i da se uvere na licu mesta. Rado ćemo svakoga primiti kao pravi domaćini, jer ako se malo bolje raspitate o nama niko vam neće reći da se bavimo nameštanjem mečeva i da smo jedan od najbolje organizovanih klubova u Prvoj ligi Srbije. Ograđujemo se od svakog nameštanja i od nadležnih organa tražimo da sve ispitaju i drastično kazne sve one koji u tome učestvuju izbacivanjem iz lige. Mi odgovorno tvrdimo da nikada nećemo učestvovati u nečasnim radnjama i ne želimo da nas stavjlaju u isti koš sa klubovima koji to rade od početka. Mi se zalažemo za časnu i korektnu borbu na terenu – jasno poručuju iz Trajala.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike