Nove vesti iz Argentine: Otkriveno šta su lekari radili da ućutkaju Maradonu, mogao je da preživi da ga nisu ovako tretirali

04.02.2021

21:19 >> 21:23

0

Autor: N. St.

Istraga bi trebalo da bude završena sledeće nedelje

Nove vesti iz Argentine: Otkriveno šta su lekari radili da ućutkaju Maradonu, mogao je da preživi da ga nisu ovako tretirali
Copyright Profimedia

Prašina ne prestaje da se diže posle smrti legende. Dijego Armando Maradona je preminuo u novembru prošle godine i od tada se pojavljuju nove informacije gotovo iz dana u dan.

Lekar koji ga je lečio, Leopoldo Luke je trenutno pod istragom. Osumnjičen je da nije na pravilan način vodio brigu o njemu i da snosi krivicu za njegovu smrt. Argentinski portal „Infobae“ je došao do novih audio zapisa na kojima može da se čuje Luke kako razgovara sa ljudima koji su bili u Dijegovoj kući i koji su ga negovali.

– Rekli su mi da je juče Čarli dogovorio da jedna žena dođe uveče u kuću. Kako bi ućutkali Dijega dali su mu pivo i marihuanu, to ga je slomilo u hiljadu komadića. Ne mogu više da podnesem to što Čarli radi i što mu daje marihuanu. Ne znam kako da ga zaustavim – rekao je Luke tokom razgovora sa, za sada nepoznatom osobom.

Nejasno je još uvek ko je Čarli, ali se na snimku čuje i odgovor osobe sa kojom priča.

– Već je razvio naviku da puši svaki dan. Telohraniteljima samo vikne „faso“ i oni znaju da traži cigaru. Već sam razgovarao sa njima i rekao im da to ne rade. Uz to sam pronašao tragove marihuane i taj miris svuda u kući. Monona (kuvarica) i telohranitelji su videli da Dijego ne ustaje. Nisu spavali celu noć za slučaj da se nešto ne desi – glasila je poruka za Lukea.

Očekuje se da će sledeće nedelje biti poznato više detalja o istrazi i da će tužioci doneti odluku oko podizanja optužnice protiv Lukea i lekara.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike