Neverovatan podatak madridskog Reala: Sa Ramosom kralj, bez njega sluga

21.10.2020

19:57 >> 21:40

0

Autor: Adam Štulić

Španski šampion je potpuno drugačiji tim kada se iskusni defanzivac nalazi na terenu

Neverovatan podatak madridskog Reala: Sa Ramosom kralj, bez njega sluga
Copyright Serhio Ramos foto: Profimedia

Težak period je pred Zinedinom Zidanom i madridskim Realom. “Kraljevski klub” je doživeo dva uzastopna poraza na svom terenu, pošto je posle Kadiza u Primeri, tri boda iz Madrida odneo i Šahtjor na otvaranju nove sezone Lige šampiona (3:2).

Izabranici francuskog stratega su u prvom poluvremenu nokautirani od desetkovanog ukrajinskog tima, koji je posle 45 minuta igre imao velikih 3:0. U nastavku meča su fudbaleri španskog prvaka znatno popravili utisak, ali nedovoljno da izbegnu poraz, koji je sa tribina posmatrao Serhio Ramos.

Upravo u tom podatku mogu da se traže razlozi Realovog posrtanja na startu nove sezone elitnog takmičenja. Kapiten Madriđana se povredio tokom utakmice sa Kadizom i nije uspeo da se oporavi na vreme za meč sa Šahtjorom, pa je tako “kraljevski klub” izgubio i sedmi meč, od poslednjih osam, u Ligi šampiona koje je igrao bez iskusnog defanzivca.

Čudo desetkovanog Šahtjora u Madridu: Šta zna d(T)ete šta je Real

Real je bez Ramosa u timu pobedio samo Klub Briž, dok je pre Šahtjora gubio od Juventusa, moskovskog CSKA (dva puta), Ajaksa, PSŽ, i Mančester sitija.

Pored toga, Madriđani su prvi put od 1981. godine doživeli tri vezana poraza u evropskim takmičenjima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike