Nemci bez noćenja u Beogradu i bez nekoliko prvotimaca

02.12.2020

10:31

0

Autor: J. T.

Hofenhajm ima nešto drugačiji plan puta od uobičajenog

Nemci bez noćenja u Beogradu i bez nekoliko prvotimaca
Copyright Profimedia

Stručni štab Hofenhajma, na čelu sa Sebastijanom Henesom, izabrao je nešto drugačiji plan puta u Beograd nego što je to uobičajeno kada fudbalski timovi idu na evropska gostovanja.

Ekspedicija nemačkog kluba neće doputovati dan ranije u Srbiju, već će na megdan Crvenoj zvezdi stići u četvrtak, nekoliko časova pred početak duela 5. kola Lige Evrope (18.55, prenos na TV Arena Sport) i odmah posle utakmice leti nazad u Nemačku. Razlog tome je strah od korona virusa, pošto su identično postupili i za gostovanje u Češkoj pre nedelju dana.

Hofenhajm je obezbedio prolaz u šesnaestinu finala, a kako je u rezultatskoj krizi u Bundesligi (sedam utakmica bez pobede), očekuje se da Henes odmori nekoliko prvotimaca u Beogradu.

Najbolji strelac tima, Andrej Kramarić, još jedan napadač Ila Bebu i vezista Diadie Samaseku u Češkoj su ušli u igru sa klupe, te se i protiv Zvezde očekuje da budu među rezervama, kako bi odmorni dočekali važan prvenstveni duel sa Augzburgom u ponedeljak. Van stroja su vezista Sargis Adamjan (korona) i defanzivci Kostast Stafilidis (povreda ramena), Emir Bičakčić (koleno) i kapiten Bendžamin Hubner (mišić), koji neće putovati u Srbiju.

Očekivana startna postava Hofa za četvrtak je: Bauman – Bogarde, Kasim, Nordveit, Skov – Rudi, Vogt, Gajeger, Gaćinović – Bejer, De Melo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike