Vesnik Zvezdinog evropskog proleća: Na "Marakanu" stiže dobro znani Škot

02.12.2020

08:13

0

Autor: D. B.

Čovek čiji je zvižduk izazvao trans među navijačima crveno-belih sutra deli pravdu u Beogradu

Vesnik Zvezdinog evropskog proleća: Na "Marakanu" stiže dobro znani Škot
Copyright MN Press

UEFA je odredila arbitra iz Škotske Bobija Madena za glavnog arbitra meča Lige Evrope između Crvene zvezde i Hofenhajma. Njemu će pomagati Dejvid Rumi i Grejem Stjuard, dok će četvrti arbitar meča koji se igra sutra sa počekom u 18:55 biti Donald Robertson.

Pročitajte još: Na koga Stanković računa za meč protiv Hofenhajma

Maden je stari “poznanik” srpske fudbalske javnosti. Bio je glavni arbitar Crvenoj zvezdi na meču grupne faze Lige šampiona protiv Bajerna u Minehenu u sezoni 2019-20 (tim iz Bavarske slavio je sa 3:0), ali i glavni arbitar jednog od mečeva koga se svi navijači Crvene zvezde rado sećaju.

Bila je to utakmica Crvene zvezde i Kelna u grupnoj fazi Lige Evrope, kada su crveno-beli slavili sa 1:0 i posle 25 godina dočakali proleće u Evropi.

MN Press

Upoznali smo ga i na meču reprezentacije Srbije protiv Ukrajine (2:2) u okviru kvalifikacija za odlazak na EP, kao i na meču Lige nacija kada su “orlovi” pobedili Litvaniju u gostima (0:1).
Zanimljivo da je isključio sadašnjeg centarofra Crvene zvezde Milana Pavkova prijateljskom meču Nemačke i Srbije (1:1) marta 2019. godine.

MN Press

Sudio je i meč mladih reprezetnacija Srbije i Makedonije (2:2) na Evropskom prvenstvu 2017. godine, mečeve U19 selekcije Srbije u kvalifikacijama za EP 2010. godine protiv Austrije (0:2) i Danske (3:2), kao i duel Vojvodine i Suduve (1:1) u kvalifikacijama za Ligu Evrope u sezoni 2012-13.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike