Milunović ima dve želje: Povratak Kataija na teren i navijača na tribine

16.12.2020

18:11 >> 18:13

0

Autor: N. St.

Defanzivac crveno-belih prezadovoljan igrom svog tima

Milunović ima dve želje: Povratak Kataija na teren i navijača na tribine
Copyright MN Press

Igra na pozciji štopera, ali je ove sezone navikao navijače na golove. Nemanja Milunović, štoper Crvene zvezde, je golom posle kornera doneo trijumf svom timu u Gornjem Milanovcu.

Iskusni defanzivac nije krio zadovoljstvo zbog uspeha.

– Najbitnije je naravno da smo pobedili i da smo ostvarili naš cilj u prvenstvu. Kako smo započeli sezonu u Superligi tako je i završavamo – pobedom. Zasluženo smo jesenji prvaci i veoma sam srećan zbog čitave polusezone. Igramo u petak kup utakmciu protiv Rada i uradićemo sve da i u tom meču pobedimo i da odemo na zasluženi odmor – rekao je Milunović.

Pročitajte još:

Naglasio je da se uvek nada golu.

– Iskreno kada ste fudbaler uvek se nadate da postignete pogodak, ali nisam nešto specijalno očekivao mnogo golova. Najbitnije mi je da mene i moje saigrače posluži pre svega zdravlje. To je najbitnije da smo skoro svi završili polusezonu bez povreda, a našem Kataiju koji se oporavlja želim da ga brzo vidimo na terenu i čekamo ga na pripremama.

Na kraju je istakao da je disciplina ključ uspeha, uz poruku za publiku.

– Raduje me što smo veoma efikasna ekipa, postižemo zaista mnogo golova, ali ujedno smo i veoma čvrst tim u defanzivnom delu. Ključ uspeha je naša disciplina na terenu, u svakom trenutku svi igrači znaju šta treba da rade i mislim da je mali broj primljenih golova upravo rezultat toga. Takođe, želeo bih da čestitam predstojeće praznike našim navijačima i da se što pre vidimo na stadionu – završio je Milunović.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike