Milojević, Stankovićev asistent, posle Voždovca: Pravog Falćinelija očekujemo posle pauze, Pavkov spreman za tridesetak minuta igre

21.09.2020

21:54 >> 10:30

0

Autor: 24sedam

Pomoćnik Dejana Stankovića pričao posle ubedljivog trijumfa

Milojević, Stankovićev asistent, posle Voždovca: Pravog Falćinelija očekujemo posle pauze, Pavkov spreman za tridesetak minuta igre
Copyright MN Press

Crvena zvezda je ostvarila ubedljiv trijumf na svom terenu. Lako su izašli na kraj sa Voždovcem (6:0). Posle utakmice je svoje utiske izneo asistent Dejana Stankovića – Miloš Milojević.

– Igrali smo dobro od prvog do poslednjeg minuta. Protok lopte je bio izvanredan, presing takođe na nivou. Raduje me motivacija igrača, zaista su se fenomenalno pokazali u tom segmentu. Takođe, i fudbaleri koji su ušli sa klupe su imali jasne zadatke i ispunili su ih. Teško je igrati protiv Crvene zvezde na „Marakani“, još jednom smo pokazali to. Na vreme smo postizali golove i brzo rešili pitanje pobednika. Žao mi je što se ova utakmica nije igrala pred navijačima, zaslužili su da uživo prisustvuju sjajnim golovima – rekao je Milojević.

Uprkos dobroj partiji uveren je da prostora za napredak ima još mnogo.

– Moramo da zadržimo „ofanzivnu mrežu“, kako bi bolje reagovali u defanzivnoj tranziciji. Treba uklopiti Falćinelija i vratiti druge igrače poput Pavkova u punu formu. Nastavićemo u  istom ritmu, već sledećeg vikenda igramo protiv Mladosti. Neće biti lako u Lučanima, ali spremićemo se dobro za taj meč.

Detaljnije je pričao o formi napadača.

– Što se Falćinelija tiče, nisam pobornik ni da kudim, ni da hvalim. Protiv Čukaričkog je praktično „iz aviona“ došao na utakmicu, promašio je penal protiv Omonije, dešava se. Ako u kontinuitetu bude efikasan, biće dobro. Ima kvalitet, ali tek posle reprezentativne pauze možemo da očekujemo njegovu pravu formu. Pavkov je spreman za tridesetak minuta, ali mora da uđe u meč formu. Mi nemamo prijateljske utakmice sad, niti postoji liga rezervnih timova, pa moramo kroz takmičarske mečeve da ga uvodimo u pun ritam – zaključio je Milojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike