Krstović u centru pažnje: Prvi sam se javio za izvođenje penala, posle gola su me ponele emocije

25.05.2021

05:16 >> 22:49

0

Autor: N. St.

Mladi napadač objasnio dešavanja na terenu

Krstović u centru pažnje: Prvi sam se javio za izvođenje penala, posle gola su me ponele emocije
Copyright MN Press

Došla je Crvena zvezda do dugo čekane duple krune. Podigli su pehar u Kupu Srbije po 25. put. U finalu su posle boljeg izvođenja penala uspeli da savladaju Partizan.

Izvođači jedanaesteraca na obe strane su bili, donekle, iznenađujući. Jedan od njih je svakako bio i mladi napadač Nikola Krstović koji je u trećoj seriji prilično sigurno izveo udarac sa „kreča“. Potom je isprovocirao golmana Stojkovića što je dovelo do incidenata.

Prvi sam se javio treneru Stankoviću za izvođenje penala jer sam bio siguran u sebe, i u to da ću ga dati. Malo su me ponele emocije, pa sam zato tako odreagovao posle toga – objasnio je Krstović.

Nastavio je u istom dahu.

Ovaj pogodak posvećujem mojoj porodici koja me je uvek podržavala, u lepim i teškim trenucima. Mom ocu, majci i sestri, koje volim najviše na svetu.

Na kraju se zahvalio navijačima.

– Ovo je velika nagrada za sve zvezdaše koji su nas bodrili putem malih ekrana. Žao mi je što niste bili u prilici da nas podržite na tribinama, ali verujem da će od leta biti prilike i za to. Veliki pozdrav za sve njih i nadam se da ćemo duplu krunu slaviti i dogodine – završio je Krstović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike