KRAJ: Partizan ubedljiv protiv Mladosti (video)

16.12.2020

12:56 >> 15:21

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli u Humskoj, trijumfalno, spustili zavesu na jesenji deo sezone

KRAJ: Partizan ubedljiv protiv Mladosti (video)
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana zavesu na jesenji deo sezone trijumfalno su spustili na Topčiderskom brdu.

Na stadionu u Humskoj, izabranici Aleksandra Stanojevića savladali su lučansku Mladost 4:0 u 19. kolu Linglong Superlige.

Pročitajte još

Crno-beli su tako produžili seriju pobeda na sedam u nacionalnom šampionatu, a na šestom uzastopnom meču slavili su bez primljenog gola.

90′ – KRAJ

Utakmica je završena čim je istekao 90. minut. Partizan je savladao Mladost 4:0.

88′ – PREČKA

Ponovo je prečka sačuvala mrežu gostiju. Marković je proigrao Štulića, mladi napadač se sjajno zaigradio u kaznenom prostoru i ostavio loptu Jojiću, koji je odlično šutirao iz prve, sa desetak metara, ali nije imao dovoljno sreće da zatrese mrežu rivala.

84′ – GOOOL, MARKOVIĆ

Na drugom uzastopnom meču Lazar Marković postiže gol. Jojić ga je odlično proigrao u prazan prostor, nekdašnji fudbaler Liverpula i Fenerbahčea je ušao u kazneni prostor i potom rutinski prebacio istrčalog Zečevića.

79′ – NAJBOLJA PRILIKA ZA MLADOST, ODLIČNA ŠANSA JOJIĆA

Gosti su najkonkretniji pokušaj imali u 79. minutu. Kos je dobro šutirao sa 16 metara, ali je Popović iz dva pokušaja uspeo da uhvati loptu. Samo nekoliko sekundi kasnije, Jojić je, posle duplog pasa, izašao sam pred Zečevića, malo iskosa sa leve strane. Šutirao je po zemlji u drugi ugao, ali je lopta prošla pored stative.

75′ – JOJIĆ I ZEČEVIĆ

Odlično je vezista Partizana izveo slobodan udarac sa nešto više od 20 metara. Lopta je išla pod prečku, ali je Zečević na vreme krenuo i uspeo je da interveniše. Posle kornera, nije bilo opasnosti po gol Mladosti.

65′ – IZMENE NA OBE STRANE

U ekipi Mladosti izvršene su dve promene. U 65. minutu Bahu i Oditu zamenili su  Stanisavljević i Kos. Tri minuta kasnije, trostruku izmenu napravio je Stanojević. Štulić je ušao u igru umesto Holendera, mladi Jović je zamenio Sumu, dok je Lazaru Pavloviću mesto na terenu ustupio Natho.

62′ – PROMEMNE U PARTIZANU

Stanojević je napravio prve dve promene. Umesto Stevanovića i Asana, u igri su Jojić i Lazar Marković.

59′ – GOOOL, OBRADOVIĆ (VIDEO)

Crno-beli su, najverovatnije, završili posao protiv Mladosti. Dobro je tekao napad Partizana koji je povukao Natho. Izraelac je proigrao Stevanovića na levoj strani, mladi ofanzivac je sačekao i dodao loptu do Obradovića, koji je sa ivice kaznenog prostora dodao loptu do Sume, koji mu je vratio, a onda je iskusni levi bek napravio dribling, stvorio sebi prostor za šut sa desetak metara, koji je bio neodbranjiv za Zečevića.

51′ – PRETI STEVANOVIĆ

Prvi pokušaj u nastavku meča imali su crno-beli. Stevanović je dobio loptu na levoj strani, na ivici kaznenog prostora. Posle finte je napravio sebi mesto za šut, ali je Zečević bio dobro postavljen i bez većih problema je intervenisao.

46′ – JEDNA PROMENA

Počelo je drugo poluvreme u Humskoj. U elipi Mladosti napravljena je jedna promena, Krajišnika je zamenio Radovijević.

45′ – POLUVREME

Čim je istekao 45. minut, glavni arbitar meča je odsvirao kraj prvog poluvremena. Prethodno je žuti karton dobio Vujačić.

42′ – GOOOL, NATHO (VIDEO)

Crno-beli su duplirali prednost, pogotkom Natha iz penala. Prethodno je, posle slobodnog udarca i ubacivanja lopte, u kaznenom prostoru gostiju oboren Igor Vujačić.

33′ – LUČANCI PRETE

Imali su gosti nekoliko veoma obećavajućih situacija, ali su lošim završnim potezom prokockali prilike da dođu do izjednačenja.

24′ – GOOOL, PARTIZAN VODI (VIDEO)

Crno-beli vode od 24. minuta golom Takume Asana, mada je najveći deo posla odradio Sejduba Suma. Omaleni vezista je prvo presekao napad gostiju, potom je vukao loptu nekoliko metara i sačekao da mu se na desnoj strani priključi Japanac, koji je pravovremeno dobio loptu, ušao u kazneni prostor i iskosa sa desne strane šutirao po zemlji u kontraugao. Lopta se odbila od stative i završila u mreži.

20′ – ŽUTI KARTON

Posle dobrog početka meča, oba tima kao da su malo stala na loptu, pa nema prevelikih uzbuđenja. Šatara je u 20. minutu dobio prvi žuti karton na meču.

9′ – PREČKA (VIDEO)

Najbolja prilika u dosadašnjem toku meča viđena je pred golom Metalca. Natho je izveo slobodan udarac sa desne strane, samo je “bucnuo” loptu i prebacio je do Asana, koji se odlično ubacio, šutirao iz prve sa desetak metara i pogodio prečku.

3′ – PRVI ŠUT KA GOLU

Prvi udarac ka golu imali su gosti. Posle centaršuta iz slobodnog udarca sa desne strane, lopta je izbijena na dvadesetak metara od gola Popovića. Krajišnik je natrčao i šutirao iz prve, ali je lopta otišla pored stative.

1′ – POČEO MEČ

Počeo je duel u Humskoj. Prvi su s centra krenuli gosti, koji će u prvom poluvremenu napadati ka golu ispod južne tribine.

13.55′ – PROMENE U POSLEDNJI ČAS

Iako je bilo planirano da Vladimir Stojković stoji na golu, Aleksandar Stanojević je pred sam izlazak igrača na zagrevanje morao da menja sastav jer je Svetozar Marković dobio povišenu temperaturu. Umesto njega na terenu će biti Bojan Ostojić, a zbog pravila bonus igrača na golu će biti Aleksandar Popović.

13.45′ – SASTAVI

PARTIZAN: Popović, Banjak, Ostojić, Vujačić, Obradović, Šćekić, Natho, Asano, Suma, F. Stevanović, Holender.

MLADOST: Zečević, P. Jovanović, Mićević, Šatara, I. Milošević, Žunjić, Krajišnik, Regis, Marković, L. Jovanović, Odita.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike