Humanitarna akcija crno-belih: Kupite ulaznicu za meč Partizan-Mladost, pomozimo Dejanu

15.12.2020

10:57

0

Karte se mogu kupiti preko servisa tickertline.rs

Humanitarna akcija crno-belih: Kupite ulaznicu za meč Partizan-Mladost, pomozimo Dejanu
Copyright MN Press

Fudbalski klub Partizan pozvao je navijače da kupe virtuelne ulaznice za utakmicu protiv Mladosti iz Lučana u 19. kolu Super lige Srbije, kako bi se prikupila pomoć za bolesnog dečaka Dejana Radojčića.

Zbog pandemije korona virusa zabranjeno je prisustvo publike na stadionima.

– Kako bi FK Partizan sa svojim navijačima nastavio tradiciju donacija i humanitarne pomoći onima kojima je to potrebno, pozivamo vas da kupite svoju virtuelnu ulaznicu za meč u sredu FK Partizan – FK Mladost Lučani i tako pomognemo malom Dejanu Radojčiću koji živi bez oba roditelja sa ozbiljnim zdravstvenim problemima – navodi se na sajtu Partizana.

Na sajtu www.ticketline.rs prodavaće se virtuelne ulaznice po cenama od 200 dinara za južnu, istočnu i zapadnu tribinu i 400 dinara za mesto u loži na istoku i zapadu.

Zainteresovani bi trebalo da izaberu svoje mesto na stadionu, da izaberu kao vrstu ulaznica PDF ulaznicu, odaberu način plaćanja onlajn karticom, a zatim će na mejl koji je naveden prilikom plaćanja stići PDF ulaznica.

Partizan je pozvao navijače da odštampaju svoju PDF ulaznicu i postave je ;na svoj otvoren Instagram profil uz #virtuelnekartafkpartizan.

– Prihod od kupljenih ulaznica ide za pomoć malom Dejanu. Ako ne možemo fizički da budemo zajedno, ujedinjeni možemo sve – saopštio je Partizan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike