Dejan Stanković o meču u Novom Pazaru: A šta da smo igrali lepršavo i izgubili utakmicu?

07.02.2021

14:10

0

Trener Crvene zvezde tvrdi da nema mesta kritici za izdanje njegovih igrača

Dejan Stanković o meču u Novom Pazaru: A šta da smo igrali lepršavo i izgubili utakmicu?
Copyright Tanjug/Uwe Anspać/dpa via AP

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan igrom, kao i odnosom njegovih fudbalera prema zadataku u kojem se očekivalo osvajanje tri boda u Novom Pazaru. Crveno-beli posle 20. kola zadržavaju Partizan na istoj distanci od devet bodova:

– Prvo kolo, težak teren, težak protivnik, teško gostovanje, težak put… Nema mesta za kritike, ko ih ima neka ih slobodno kaže. Ja mogu samo da čestitam momcima, jer se ovako uzimaju titule. A šta bilo da smo igrali lepršavo i izgubili meč? Kakav bi onda komentar bio? Tako da, da l je lepo ili ružno, to nema nikakve veze. Tri boda sa jednog teškog gostovanja i zato svaka čast momcima, jer su znali da neće biti lako. Borba za svaku loptu, dueli, faulovi … Ono što smo spremali to smo i uradili na terenu. Gol iz “druge lopte”, pa opet isto, Mislim da ovde nikome neće biti lako, pogotovu jer je na terenu do pre tri dana bio sneg i teren je mekan. Nije izgovor, kako njima, tako i nama – rekao je Stanković.

Pročitajte još

Strateg crveno-belih podvlači crtu i već naglašava značaj narednog meča sa Radničkim.

-Zadovoljan sam odnosom, znali smo da će biti teško. Odradili smo dobro pripreme, znamo da će biti bolje iz meča u meč, jer imamo dobar roster, fenomenalne momke koji jedva čekaju da igraju, tako da je sada samo bitno da se odmorimo do sledeće utakmice u Nišu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike