Bizarno: Mesi i Barselona kažnjeni sa 950 evra, doslovce preneto zbog čega

02.12.2020

13:38 >> 14:53

0

Autor: J. T.

Takmičarska komisija Primere nije imala razumevanje za potez Argentinca

Bizarno: Mesi i Barselona kažnjeni sa 950 evra, doslovce preneto zbog čega
Copyright Profimedia

Pravila se moraju poštovati, ali u ovom slučaju rukovodstvo španske Primere moglo je i da progleda kroz prste Lionelu Mesiju.

Dobro je poznato da je Argentinac u čast svog slavnog sunarodnika Dijega Armanda Maradone, koji je nedavno preminuo, proslavio gol dat Osasuni tako što je ispod Barseloninog imao dres Njuels old bojsa, čuvenu Maradoninu “desetku”.

Sudija Matje Lahoz, iako svestan zbog čega Mesi tako slavi gol, pokazao mu je žuti karton, a “Diario sport” prenosi i da je stigla kazna takmičarske komisije, koja je prilično bizarna: opomena i 600 evra za Lionela Mesija, a 350 evra za Barselonu.

– U 73. minutu igrač (10) Mesi Kućitini Lionel Andres zapisan je iz sledećeg razloga: zbog skidanja dresa posle postignutog gola i pokazivanja drugog dresa, Njuels old bojsa iz sezone ’93/94, s brojem 10 na leđima.

Ovaj zaista nesvakidašnji “incident” ostaće, dakle, zauvek upisan u protokolima španske Primere. Ipak, ako se vodimo pravilniko, može se reći da su Mesi i Barselona imali sreće, pošto je predviđena kazna u ovakvim situacijama 3.000 evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike