Koga čeka Joakim Lev? Turci ga vraćaju u Fenerbahče, Nemci nisu ubeđeni u takav epilog!

22.12.2021

20:23

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji selektor Nemačke još nema angažman

Koga čeka Joakim Lev? Turci ga vraćaju u Fenerbahče, Nemci nisu ubeđeni u takav epilog!
Joakim Lev kandidat za selektora Brazila - Copyright Profimedia

Turski mediji ustalasali su nemačku fudbalsku javnost. Iz Istanbula je stigao aber da je Joakim Lev najveća želja prvog čoveka Fenerbahčea Alija Koča za novog trenera, ali poslovično dobro obavešteni „Bild“ nije baš ubeđen da je odlazak na Bosfor ono što je iskusni strateg čekao.

Nemački stručanjak je bez posla od kako je napustio kormilo „pancera“ posle letošnjeg prvenstva Evrope. Lev je 15 godina sedeo na klupi nemačke reprezentacije, a Turci se uzdaju u njegovu davnašnju želju da se jednom vrati u Fenerbahče, na čijoj klupi je sedeo u sezoni 1998/99.

Međutim, „Bild“ veruje da sjajni strateg čeka malo atraktivnije opcije i da prednost daje klupskom angažmanu. Nemački list podseća da je Real zvao Leva posle osvajanja Mundijala 2014. godine, te da je iskusni strateg jedno vreme maštao o poslu u Barseloni.

Ipak, kako su pozicije Karla Anćelotija i Ćavija Ernandeza zacementirane, „Bild“ se okrenuo ostrvskom tržištu i targetirao klupu Mančester junajteda kao jednu od opcija za doskorašnjeg selektora Nemačke, dok se u Bundesligi kao primamljive opcije pominju pominju Lajpcig i Herta, koja bi mogla da bude istinski izazov za Leva da je vrati u vrh nemačkog fudbala.

Na kraju „Bild“ zaključuje – „Lev će se vratiti samo ako dobije ekstra projekat. Inače će nastaviti da uživa u životu“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike