Huligani napali Tadića i igrače Ajaksa: Incident pred početak de klasikera, navijači gađali autobus kluba, pa policiju (VIDEO)

19.12.2021

13:59

0

Susret je u međuvremenu počeo na terenu koji je zadimljen zahvaljujući unapred pripremljenoj pirotehnici

Huligani napali Tadića i igrače Ajaksa: Incident pred početak de klasikera, navijači gađali autobus kluba, pa policiju (VIDEO)
huligani ajaks napad - Copyright Printscreen/Twitter

Pred početak "de klasikera" između Fejenorda i Ajaksa, došlo je do napada na gostujući autobus, koji je, na putu do samog ulaza u stadion, morao da prođe pored najvatrenijih navijača domaćina.

Utakmice u Holandiji se igraju bez prisustva publike, ali navijače Fejenorda to nije sprečilo da priprema doček velikom rivalu, Ajaksu.

 

 

- Policija je rasterala grupu izgrednika koji su se okupili uoči važne fudbalske utakmice između velikih rivala Fejenorda i Ajaksa. Policija je koristila i vodeni top, angažovana je i policija na konjima. Kada je Ajaksov autobus stigao na stadion, napadnut je dimnim bombama, petardama i bakljama, grupa od 100 do 150 ljudi je takođe gađala policiju bakljama i flašama - navode holandski mediji.

Pred sam početak meča i izlazak igrača, ceo stadion je zadimljen zahvaljujući unapred pripremljenoj pirotehnici.

 

 

Utakmica je počela u 14.30, a Dušan Tadić je na pragu obaranja istorijskog rekorda po broju asistencija u jednoj sezoni, samo dve dodavanja dele ga od "rušenja" Lionela Mesija.

Lionel Mesi je 2011. postavio rekord sa 36 asistencija u kalendarskoj godini, Dušan Tadić je sada na 35 asistencija i ima dovoljno vremena da to prevaziđe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike