Gotovo je: Bogdanović ima novi klub i boriće se za titulu

17.11.2020

07:01 >> 11:05

0

Autor: D. B.

Reprezentativac Srbije više nije igrač Sakramenta

Gotovo je: Bogdanović ima novi klub i boriće se za titulu
Copyright Profimedia

Priča je završena. Bogdan Bogdanović je novi igrač Milvokija.

Kako je objavio uvek pouzdani novinar Adrijan Vojnarovski, reprezentativac Srbije je postigao dogovor s novim klubom- prvo će potpisati novi ugovor sa Sakramentom, a potom će se preseliti u redove Milvokija.

Pročitajte još: Bogdan je majstor u još jednom sportu

Da bi dobili Bogdanovića, Baksi su se odlučili da u Kaliforniju pošalju Dontea Divićenca, Ersana Iljašovu i Di Džej Vilsona, dok će put Viskonsina zajedno sa Bogdanovićem i Džastin Džejms.

Tokom prethodne večeri Bogdanović je dobio i još jednog novog saigrač. U velikom trejdu doveden je i Džru Holidej, koji u Milvoki stiže iz Nju Orelansa, dok će u suprotnom smeru Erik Bledso i Džordž Hil.

Prema izveštajima iz SAD, Bogdanovića je lično izabrao najbolji igrač Milvokija i MVP NBA lige Janis Adetokumbo, sa kojim je i Bogdan želeo da igra. Iza Bogdana je sezona u kojoj je imao prosek od 15,1 poen, 3,4 skoka, 3,4 asistencije, a ovaj prosek je ostvaren na 61 meču.

Posle ovih poteza Milvoki je i definitivno pokazao da ima ozbiljnu nameru da se i sledeće sezone bori za titulu.

– Šta god da su gazde Milvokija obećale Janisu, premašile su. Dolazak Drua Holideja i šutera kao što je Bogdan Bogdanović su trejdovi velikog kalibra – oduševljeno je zvučao reporter “Njujork tajmsa” Mark Stajn, pošto je objavljena vest o prelasku Bogdanovića u tim iz Viskonsina.

A kakav će status imati Bogdanović u Milvokiju? Eksperti smatraju da će biti starter uz Holideja, Ol star šutera, i člana nacionalnog tima SAD na prethodnom SP Krisa Midltona, naravno i Janisa Adetokumba i Bruka Lopeza. Ovo je petorka za koju mnogi smatraju da će se izboriti za prvo mesto u Istočnoj konferenciji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike