Stanojević presrećan: Čestitam svima jesenju titulu!

15.12.2021

16:03

0

Autor: 24sedam

Trener Partizana zadovoljan izdanjem u Gornjem Milanovcu

Stanojević presrećan: Čestitam svima jesenju titulu!
stanojević - Copyright FK Partizan

Partizan je lako i ubedljivo prošao kroz Gornji Milanovac. U pretposlednjem meču jesenjeg dela sezone, crno-beli su za nešto više od pola sata igre rešili pitanje pobednika na gostovanju protiv Metalca (3:0) i tako overili jesenju titulu.

- Bili smo izvanredni danas. Kontrolisali smo utakmicu, igrali presing sve vreme. Odaljili smo protivnika od gola, mi bili opasni. Zahvalio bih se domaćinu na izuzetno pripremljenom terenu. Znam koliko je teško u ovim vremenima srediti teren na ovaj način da imamo adekvatne uslove, tako da je i to puno značilo. Čestitam mojim igračima, nama svima jesenju titulu, presrećni smo i idemo dalje – kazao je posle meča Stanojević.

Strateg domaćih Milija Žižić čestitao je Partizanu na zasluženoj pobedi.

- Loše smo ušli u utakmicu, primili smo gol iz prvog udarca, veoma rano, što je uticalo na tok utakmice i na psihološko stanje mojih igrača. Nažalost po nas, ovaj meč je rezultatski rešen u prvom poluvremenu. Imali smo puno problema u tranziciji, Partizan se svesno povukao u srednju zonu i čekao svoju šansu. Na nama je da se okrenemo sebi, potrudimo da u naredna dva, tri dana dobro pripremimo utakmicu protiv Voždovca i da hrabriji odemo na „krov“ i tamo pokušamo da nađemo svoju šansu – kazao je Žižić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike