Fali Ramadani pod istragom zbog "utaje poraza"? Nakon Juventusa i Ronalda, nastavlja se istraga u Italiji!

13.12.2021

16:19

0

Agenta istražuju zbog transfera Pjanića i Kjeze

Fali Ramadani pod istragom zbog "utaje poraza"?  Nakon Juventusa i Ronalda, nastavlja se istraga u Italiji!
20120314mmTerzic - Copyright MN Press

Poznati fudbalski agent Fali Ramadani pod istragom je finansijskih organa Italije zbog sumnji za "izbegavanje plaćanja poreza i pranje para na teritoriji Italije".

Ramadani je potpao pod istragu u sklopu višemesečne akcije Italijanskih organa.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja inspektori su upali u prostorije Juventusa zbog većeg broja spornih transfera, a tada se navodno pod istragom našao i Kristijano Ronaldo, odnosno papiri oko njegovog prelaska Mančester junajted.

Upravo su transferi koje je Ramadani imao sa Juventusom pod lupom istražnih organa. Reč je o odlasku Miralema Pjanića u Barselonu i dolasku Federika Kjeze iz Fiorentine.

Italijanski istražitelji su zvanično zatražili papire iz 11 klubova koji se trenutno ni za šta ne sumnjiče već su samo vlasnici dokumentacije korisne za neophodnu istragu.

U pitanju su Juventus, Inter, Milan, Napoli, Roma, Fiorentina, Torino, Verona, Kaljari, SPAL i Frozinone.

Ramadani je poznat u svetu fudbala. Radio je i sa srpskim igračima. Trenutno je agent Luki Joviću, a sarađivao je sa velikim brojem igrača iz Srbije. Tu se nalaze Filip Kostić, Nikola Milenković, Luka Jović, Nikola Maksimović, Luka Milivojević, Filip Stevanović, Matija Nastasić, Adem Ljajić, Lazar Marković, Marko Jeftović, Nemanja Nikolić...

Pored Ramadanija, policija istražuje i italijanskog agenta Pjetra Kjodja, a na teret im se stavlja izbegavanje plaćanja poreza i pranje para na teritoriji Italije!

Vredi pomenuti da je u akciju poreske policije nedavno uhapšen i doskorašnji prvi čovek Sampdorije Masimo Ferero koji je iz zatvora podneo ostavku na funkcije u klubu, dok su timovi koje je policija istraživala, ali koji nisu pod istragom, Juventus, Inter, Milan, Napoli, Roma, Fiorentina, Torino, Verona, Kaljari, SPAL i Frozinone.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike