Prve reakcije iz Partizana na žreb: Dobili smo protivnika po meri!

13.12.2021

13:37

0

Autor: 24sedam

Utakmice su na programu 17. i 24. februara sledeće godine

Prve reakcije iz Partizana na žreb: Dobili smo protivnika po meri!
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana će u dvomeču 1/16 finala Lige konferencija igrati sa praškom Spartom. Posle žreba u Nionu, u sedištu UEFA oglasio se i Ivica Iliev.

- Ni jedan protivnik nije slab. Sve ekipe su dobre. Ovo je protivnik po meri Partizana. Zadovoljni smo sa žrebom. Izvukli smo ekipu sa velikom tradicijom sa kojom smo se u prošlosti sastajali i to na putu ka evropskom finalu. Radujemo se predstojećem duel sa starim znancima - kazao je sportski direktor kluba iz Humske.

Odmah zatim se oglasio i šef struke, Aleksandar Stanojević.

- Svaka ekipa u ovom žrebu je bila jaka za nas. Hteli smo da izbegnemo PSV, Lester i Marselj. To su nam bile želje. Sparta spada u normalne protivnike. Poštujemo Čehe. Pokušaćemo da se nadigravamo i da uradimo najbolje za tim - rekao je Stanojević.

MN Press
 

Podsetimo, crno-beli su mogli i da igraju sa Lesterom, PSV-om iz Ajndhovena, Olimpikom iz Marselja, Fenerbahčeom ili Seltikom.

Prve utakmice šesnaestine finala su na programu 17. februara sledeće godine i zna se da će Partizan u prvom meču biti gost. Revanši su zakazani za sedam dana kasnije.

Finale je na programu je 25. maja u Tirani na nacionalnom stadionu "Er Albanija".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike