Piksi je dirigent, bio je najbolji igrač, odmah pored Maradone: Nele smatra da Stojković može do Boginje!

12.12.2021

20:49

0

Nele Karajlić je govorio o poznanstvu sa selektorom Srbije, Draganom Stojkovićem Piksijem

Piksi je dirigent, bio je najbolji igrač, odmah pored Maradone: Nele smatra da Stojković može do Boginje!
20210324mmStojko32 - Copyright MN Press

Legendarni Doktor Nele Karajlić gostovao je u emisiji na Kurir televiziji i tom prilikom govorio o poznanstvu sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem.

Naime, njihovo poznanstvo datira još od 80-tih godina prošlog veka.

- Piksi je jedan da kažem sjajan čovek, poznajem ga lično i imam tu čast smo se upoznali još u ono vreme dok sam ja radio "Top listu nadrealista", još pre rata. On ima neku posebnu harizmu - prisetio se Karajlić.

Smatra da okolnosti prema Piksiju kao fudbaleru nisu bile naklonjene.

- Mislim prvo da okolnosti prema njemu kao prema fudbaleru nisu bile fer, jer je on u jednom trenutku bio najbolji igrač na svetu odmah pored Maradone. Duboko sam uveren da će sad te iste okolnosti koje mu nisu bile naklonjene, povreda, promena sistema, da nije otišao u Real itd. da će sada sve to da mu se vrati kao selektoru i treneru. Ne bih se začudio uopšte da ga vidim sa našim grbom koji drži najvažniji pehar u istoriji sportova (popularna - Boginja, prim. aut.) - rekao je Nele u emisiji na Kurir televiziji.

Potom se Nele osvrnuo i na pobedu reprezentacije Srbije u Lisabonu, kojom je naša selekcija obezbedila plasmana na Svetsko prvenstvo.

- Ta zverska upornost koju smo mi pokazali u kvalifikacijama, lepršavost napada koju smo imali, to je tako iznenadilo, nisam to nikada video. Utakmica protiv Portugala je najbolja utakmica koji je igrao neki tim za koji sam ja navijao. Onaj drugi gol koji je postignut, to je pokazalo ogroman potencijal koju reprezentacija ima, a Piksi je dirigent - zaključio je Nele Karajlić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike