Zvezda slavljenik, Radnik na meniju! Potrudiće se da budu tvrd zalogaj

12.12.2021

17:47

0

Autor: 24sedam

Surduličani naneli jedini ovosezonski poraz crveno-belima

Zvezda slavljenik, Radnik na meniju! Potrudiće se da budu tvrd zalogaj
20211017mmDjordj04 - Copyright MN Press

Do kraja kalendarske godine ekipama u Superligi Srbije ostale su po još dve utakmice. Radnik će u ponedeljak (18:00) gostovati Crvenoj zvezdi, koju su nedavno pobedili u Surdulici.

Gostovanje na stadionu "Rajko Mitić" najavio je šef struke gostiju, Dušan Đorđević, svestan da će domaćin biti maksimalno motivisan. I zbog pomenutog poraza, i zbog činjenice da su u četvrtak izborili plasman u osminu finala Lige Evrope.

- Pre svega čestitam Zvezdi na poslednjem uspehu koji je napravila. Oni pozivaju navijače da prisustvuju utakmici i proslavi tog uspeha, a na nama je da baš na tom meču izgledamo najbolje moguće, da pružimo žestok otpor. Slavlje kod domaćina izgledaće, figurativno rečeno, "idemo kod slavljenika na večeru, a mi smo na meniju". Probaćemo da makar budemo nezgodan i tvrd zalogaj - kazao je Đorđević i dodao da predaje unapred nema.

- Znamo da se čuda ne dešavaju svaki dan i da je ona pobeda na našem terenu u neku ruku proglašena za čudo, ali sport je takav, mora se ići sa verom i nadom da možeš nešto da uradiš. Tako se i spremamo za ovu utakmicu, ne bi ni bili sportisti kada se ne bi nadali da možemo nešto da uradimo i da izgledamo kao prava ozbiljna ekipa. Ko god da izađe na teren od momaka sigurno je da će biti dodatno motivisan. Sportski je nadati se, ali najaviti pobedu protiv Zvezde nije u mom opisu vaspitanja i sportskog duha - zaključio je strateg Surduličana.

Inače, duel Crvena zvezda - Radnik biće odigrana u prvobitno planiranom terminu, dok su neke druge utakmice odložene.

Na sajtu nacionalnog takmičenja, objavljeni su i novi termini. Novi Pazar i Voždovac će igrati u utorak (13:00), Vojvodina i Spartak istog dana (15:00), Mladost i Napredak u sredu (13:00), a novi termin susreta Metalac - Partizan biće saopšten u ponedeljak. Nejverovatnije, to će biti utorak, kako je rečeno u Humskoj.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike