Džerard je strpljivo saslušao pitanje bivšeg saigrača, a onda ga je oduvao odgovorom (VIDEO)

12.12.2021

10:35

0

Autor: 24sedam

Trener Aston Vile i dalje pamti šta je Majkl Oven uradio kao igrač

Džerard je strpljivo saslušao pitanje bivšeg saigrača, a onda ga je oduvao odgovorom (VIDEO)
džerard1 - Copyright Tanjug/AP

Trener Aston Vile Stiven Džerard nije mogao da oćuti bivšem saigraču iz Liverpula Majklu Ovenu koji ga je nakon utakmice Liverpula i Aston Vile (1:0) pitao za osećaj da se pred navijačima crvenih pojavio kao njihov protivnik. 

Oven je, žargonski rečeno, sam došao na volej Džerardu, budući da je izneo svoj primer priznavši da je mrzeo dolaske na Enfild dok je nastupao za Njukals i Mančester junajted.

- Da sam igrao za Mančester junajted, ne bih voleo ni da se vratim na Enfild - rekao je zajedljivo menadžer Aston Vile što je zamsejalo i njegovog sagovnrika Robija Faulera, a zatim je nastavio da priča:

 

 

- Da li sam i dalje navijač Liverpula? Da, ali treniranje je avantura. Počastvovan sam što sam u Aston Vili, fantastičnom klubu. Prerano je donositi zaključke. Tek smo počeli, trudimo se da razvijemo i unapredimo tim, donesemo mnogo informacija igračima. Zauvek ću ostati navijač Liverpula - to je činjenica. Ali moj prioritet u ovom trenutku je Aston Vila. Pokušavamo da podignemo klub na tabeli.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike