Konte na ivici nervnog sloma, UEFA izbacuje Totenhem? Odložena utakmica nema kad da se odigra!

11.12.2021

12:40

0

Autor: 24sedam

Takmičenje u Ligi konferencija će izgleda nastaviti Ren i Vitese

Konte na ivici nervnog sloma, UEFA izbacuje Totenhem? Odložena utakmica nema kad da se odigra!
profimedia-0647257270 - Copyright Profimedia

Utakmice Lige konferencija između Totenhema i Rena, koja je trebalo da bude odigrana prošlog četvrtka, neće uopšte biti.

Razlog za neodigravanje susreta je što je čak 13 članova Totenhema zaraženo koronom, pa je Evropska kuća fudbala (UEFA) donela odluku da meč odloži.

Napravili su zbrku ljudi iz UEFA jer su samo dan ranije objavili da će utakmica biti odigrana, pa je ekipa Rena stigla u London, da bi tamo saznala da meča neće biti.

Francuski klub je odmah reagovao i poručio da  im je kalendar toliko zgusnut da nema šanse da igraju odložen meč. I nastali su neočekivani problemi.

Pre svega za ekipu koju vodi Italijan Antonio Konte jer im plasman u narednu rundu zavisi baš od tog susreta. Totenhem mora da pobedi Ren kako bi prošao dalje, a trenutna situacija ne obećava takav scenario.

UEFA je kako piše Skaj sports potvrdila da termina za odigravanje utakmice Totenhem - Ren nema, te da je sada na disciplinskom veću da nađe pravično rešenje.

A ono je čini nam se jedino moguće. Ren je došao na utakmicu, utakmice nije bilo zbog problema u domaćem timu. Dakle, nameće se rezultat 3:0 za goste. Što znači da Totenhem neće više igrati u Evropi.

Tako bi bilo logično, ali je najbolje sačekati zvaničnu odluku jer nije nemoguće da se pronađe neko rešenje koje će iznenaditi sve.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike