Partizanovci su čekali ovu vest: Još nije završena sezona za Rikarda!

10.12.2021

12:33

0

Dosadašnji lekarski pregledi nisu ustanovili nijedan zdrvatsveni problem centarfora crno-belih

Partizanovci su čekali ovu vest: Još nije završena sezona za Rikarda!
pfc11 - Copyright FK Partizan

Doktor Partizana Sead Malićević kaže za 24sedam da najbolji strelac ekipe Rikardo Gomeš prolazi kroz period ozbiljnih medicinskih pregleda na jednoj beogradskoj klinici i da će tek kada se završe tim lekara dobiti pravu sliku o njegovom zdravstvenoim stanju, kao i o uzrocima koji su doveli do njegovog kolapsa pred utakmicu sa Anortizosom.

- Mi smo već obavili nekoliko pregleda, sutra nas očekuje još jedan, pa i u ponedeljak imamo zakazan još jedan. Tek nakon toga dobićemo pravu sliku o njegovom zdrvatsvenom stanju i onda ćemo biti spremni da izađemo sa izjavom koja je važna i klubu i našim navijačima - rekao je doktor Malićević.

FK Partizan/M. Todorović
 

Ohrabruje, međutim, da sve što je dosad urađeno ne ukazuje na krupan problem fudbalera sa Zelenortskih ostrva:

- Krenuli smo postupno, jednu po jednu sumnju da isključujemo. Najverovatnije je da do kraja neće biti nikakvih problema, ali to ćemo tek saznati kada se sve završi. Dakle, sezona za Rikarda nije završena, ali u ponedeljak sigurno neće igrati.

Oporavak Lazara Markovića teče u dobrom pravcu, dok je Bibars Natho potpuno sanirao problem sa anemijom.

- Lazar je pod kontrolom nekoliko hirurga i oni drže situaciju pod kontrolom. Sada je stvar prirode kako će se povreda sanirati, a to se ne može ni ubrzati ni usporiti sa medicinske strane gledano. Potrebno je saamo strpljenje. Natho je rešio problem sa anemijom i on je sada zdrav!

Crno-beli u ponedeljak gostuju Metalcu u Gornjem Milanovcu, a u četvrtak igraju protiv Kolubare na svom stadionu u Humskoj.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike