Humska se sprema za prolećni spektakl! Partizane, čekaju te PSV, Lester, Seltik i jedan veliki dužnik iz prošlosti

09.12.2021

22:02

0

Autor: 24sedam

Crno-beli čekaju jednog od osam trećeplasiranih timova iz Lige Evrope

Humska se sprema za prolećni spektakl! Partizane, čekaju te PSV, Lester, Seltik i jedan veliki dužnik iz prošlosti
0MET0387 - Copyright MN Press

Burno veče se privodi kraju na crno-beloj strani Topčiderskog brda.

U dramatičnom finišu poslednjeg meča grupne faze Lige konferencija crno-beli su protiv Anortozisa (1:1) uspeli da sačuvaju bod kojim su overili zimovanje u premijernom izdanju novoformiranog UEFA klupskog takmičenja, ali je posle duela trener "valjka" Aleksandar Stanojević "eksplodirao" i veoma oštro zmerio delu Partizanovih navijača na ponašanju tokom meča sa kiparskim timom.

Dok su se strasti u Humskoj polako smirivale, pogled se okrenuo ka završnici grupne faze Lige Evrope, pošto će upravo iz tog takmičenja crno-belima doći rival u šesnaestini finala Lige konferencija.

Naime, jedan od osam trećeplasiranih timova iz drugog po jačini klupskog kontinentalnog takmičenja sastaće se sa Partizanom u prvoj rundi nokaut faze, na startu prolećnog dela sezone. Ono što je već sada izvesno, Partizan na evropskoj premijeri u 2022. godini očekuje najveći ovosezonski ispit, pošto će rivala dobiti iz grupe u kojoj se nalaze Sparta Prag, PSV, Lester, Fenerbahče, Marselj, Midtjiland, Seltik, Rapid. 

Podsetimo, žreb za plej-of rundu nokaut faze takmičenja održaće se 13. decembra. Prvi mečevi na programu su 17. februara, a revanši se igraju sedam dana kasnije. Već je poznato da će Partizan u prvom duelu biti gost, dok će odluka o tome ko će u osmini finala pasti u Humskoj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Uskoro opširnije na 24sedam.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike