Zvezda krenula kampanju: Vakciniši se i dobićes ulaznicu za meč u Evropi!

06.12.2021

15:17

0

Crveno-beli žele da nagrade svako ko se bude odlučio za ovaj korak od 4. do 12. decembra

Zvezda krenula kampanju: Vakciniši se i dobićes ulaznicu za meč u Evropi!
kkcz-unics-181 - Copyright MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda krenula je u kampanju vakcinacije. Čelnici crveno-belih su odlučili da svakog nagrade vaučerom za podizanje ulaznica za prvi meč evropskog proleća ako se budu vakcinisali od 4. do 12. decembra.

- I ove sezone je Zvezda obezbedila još jedno evropsko proleće. Svako ko se bude vakcinisao protiv korona virusa od 4. do 12. decembra (bilo koja doza), uz potvrdu o vakcinaciji može da preuzme vaučer od 9. do 12. decembra, u sektoru za članstvo na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić". Vaučer omogućava besplatno podizanje ulaznice za prvi meč evropskog proleća - stoji u saopštenju na sajtu kluba.

U Zvezdi smatraju da je vakcinacija najvažnija stvar u doba korone i da je ona jedini izlazak iz ove teško situacije u kojoj se nalazi čitav svet. 

- Crvena zvezda, kao i uvek, misli na svoje navijače, pogotovo na one društveno odgovorne i spremne da svojim primerom sačuvaju sebe, ali i sve koji su ugroženi od Covid-19 virusa. Blagovremeno ćemo vas obavestiti o dodatnim detaljima vezanim za ovu akciju - zaključuje  se u saopštenju Zvezde.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike