Zvezdi nije dozvolio korner u Milanu, isto je učinio i Sosijedadu, pa se nije dobro proveo

05.12.2021

12:45

0

Španski sudija gađan u San Sebastijanu zbog ranije odsviranog kraja poluvremena

Zvezdi nije dozvolio korner u Milanu, isto je učinio i Sosijedadu, pa se nije dobro proveo
Copyright Profimeda

Da li se sećate španskog sudije Hezusa Hila Manzana? Delio je pravdu Crvenoj zvezdi ove zime na revanš meču osmine finala Lige Evrope protiv Milana na San Siru.

Ostao je zapamćen po odsviranom kraju utakmice tačno u sekund, uprkos šansi da Zvezda iz kornera pokuša da promeni rezultat u svoju korist. 

Isto to je uradio i na poluvremenu utakmice Real Sosijedad - Real Madrid. Domaći su imali korner, ali jedan minut nadoknade je istekao i Španac nije dozvolio baskijskom klubu da iz ugla ubaci loptu pred gol Tibe Kurtoe, što je opasno razljutilo navijače.

Na kraju je ušla u zapisnik izjava Manzana da su ga sa tribina gađali flašom:

- Na kraju meča i kada smo ulazili u tunel na putu ka svlačionici, sa tribina je bačena polupuna flaša tečnosti. Morao sam da je izbegnem i odbranim se mojim rukama, nije bila potrebna lekarska pomoć - napisao je sudija u zapisniku.

Obezbeđenje je brzo reagovalo identifikujući osobu koja je bacila predmet.

- Realovi navijači pokazali su svoje razočaranje deljenjem pravde i tokom cele utakmice izražavali su negodovanje bacajući na teren maramice zbog odluke Hila Manzana da zviždukom označi kraj poluvremena sprečavajući tako Sosijedad da izvede korner.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike