Šta to pričaš, Ćavi? Pukao od Betisa, a preti Bajernu: Ovo je Barselona kakvu želim!

05.12.2021

10:17

0

Autor: 24sedam

Menadžer Katalonaca iznenadio izjavama nakon prvog poraza otkako je seo na klupu kluba sa Nou Kampa

Šta to pričaš, Ćavi? Pukao od Betisa, a preti Bajernu: Ovo je Barselona kakvu želim!
Ćavi - Copyright Profimedia

Fudbaleri Barselone poraženi su  na svom stadionu od Betisa sa 1:0 u 16. kolu Primere i to je bio prvi neuspeh legende kluba Ćavija otkako je preuzeo ekipu.

Kao posledica poraza stigla je činjenica da je Barselona na sedmom mestu tabele, sa 16 bodova manje od vodećeg Reala, te da se nalazi van zone klubova koji će naredne godine igrati u Evropi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

A preko svih domaćih muka u sredu (21.00) očekuje ih poslednja utakmica grupne faze Lige šampiona u Minhenu. Utakmica koju ne smeju da izgube, a i bod bi mogao da im bude malo ukoliko Benfika očekivano savlada kijevski Dinamo.

Dovoljno razloga za brigu, možda čak i za naznaku panike, ali menadžer Ćavi ne misli tako. Njegova izjava nakon meča sa Betisom začudila je sve koji prate fudbal.

- Mi smo primili gol kad smo igrali najbolji fudbal na meču. Poraz je prevelika kazna za ono što smo pokazali. Ovo je Barselona koju želim, ali moramo se poboljšati i biti taktički pametniji - ispalio je Ćavi, pa naglasio da ekipa više nema prava na kiks.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Dok su svi pokušavali da "svare" to što je izgovorio, Ćavi je nastavio sa pričom i dodatno zbunio.

- Vidim ekipu koja je sposobna da ode u Minhen i pobedi. To nam je cilj, drugi izbor ne postoji - rekao je Ćavi, pa onda ipak malo spustio loptu:

- Čeka nas jedno od najtežih gostovanja koja postoje, ali idemo da se nadmećemo sa Bajernom. Meč će biti pripremljen na najbolji mogući način. Moramo da kontrolišemo loptu, da budemo dominantni i igramo na njihovoj polovini terena što više možemo.

Hajde da sačekamo sredu, činjenica je da Bajernu ova utakmica nije uopšte bitna, ali i da su to Nemci koji uvek igraju maksimalno. Uz sve muke Barselone tu je i povreda Gavija, koji, baš kao ni Ansu Fati, neće biti u timu za gostovanje u Minhenu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike