Stanković je osedeo, počeo mnogo da puši, ali se ne kaje! Zvezdu volim najviše na svetu, ali će svako morati da krene svojim putem

04.12.2021 | 07:51

Trener crveno-belih je priznao da bi čitav život ostao na Marakni, ali da to nije realno

Copyright MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković otkrio bi da bi čitav život ostao u voljenom klubu, ali je ipak istakao da će jednom morati svako da krene na svoju stranu. 

- Svako ko zna kakav je osećaj i kakve emocije izaziva ovaj klub, voleo bi da ostane u Zvezdi ceo život. I kao igrač i kao trener. Međutim, neminovno je da jednom svi krenemo svojim putem. Zvezda je ozbiljna mašina, mnogo je lepo, ali i mnogo je velika potrošnja. I dalje sam zadovoljan, i dalje imam maraton da istrčim. Ima uvek interesovanja za mene, ali to sam rekao i ranije - zapitao bih se da nema. Onda bi to značilo da ne radim dobar posao. Lepo je kad se raspituju za vas. To vam daje snagu da budete još bolji. A moji planovi? Sve ću uraditi da u maju podignem pehar - rekao je Stanković za Informer.

Trener crveno-belih svestan je da u klubu poput Zvezde uvek postoji pritisak, jer se uvek traže rezultati.  

- Mediji, uprava, navijači, ostali klubovi, sa svih strana je ogroman pritisak, što se da videti po mojoj kosi. Ostavio sam i cigare pre godinu i po dana, jer sam usled ogromnog pritiska počeo mnogo da pušim i morao sam da presečem. Trener Crvene zvezde je trener i igračima i upravi i stučnom štabu i navijačima i novimarima. Sa svake strane moram da prihvatim pritisak i odgovornost na sebe i pustim igrače da rade na miru. I ja sam bio igrač, njihovo je samo da igraju. Na početku mi je malo bilo teško, ali onda sam shvatio da je Zvezda svačija. Najveći klub u Srbiji i na Balkanu, ima lepu istoriju, a prethodnih nekoliko godina ponovo ima dobre rezultate u Evropi. Svako želi da se bavi Zvezdom i to je potpuno normalno. Vremenom sam shvatio da svako ima pravo i da joj zviždi i da je hvali i da kritikuje - zaključio je Stanković.

BONUS VIDEO:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Informer