Srbin mu uzeo bodove, a hrvatski trener posle meča iznenadio sve svojim komentarom

03.12.2021

10:48

0

Autor: 24sedam

Trener Verone Igor Tudor imao savet za svog kolegu na klupi Kaljarija

Srbin mu uzeo bodove, a hrvatski trener posle meča iznenadio sve svojim komentarom
radunovic - Copyright Profimedia

Izveštaji italianskih novinara prepuni su hvale na račun srpskog golmana Borisa Radunovića koji je bio junak remija na utakmici Verona - Kaljari. Bivši 25-godišnji čuvar mreže Rada dobio je priliku da stane među stative ekipe sa Sardinije, prvi put od avgustovskog poraza na San Siru od Milana (4:1) i odmah je postao najbolji akter utakmice sa kojeg su na ostrvo poneli jedan bod (0:0).

Nakon meča trener Verone Hrvat Igor Tudor dao je jednu neobičnu izjavu za stratega protivničke ekipe, jer je svom kolegi sa suprostne strane sugerisao potez za naredni meč.

- Mislim da Kranjo može da odmori i u narednom meču, jer ovaj momak ne napravio tri neverovatne odbrane i sam je odlučio meč - izjavio je Tudor.

U dosadašnjem toku šampionata prednost na golu je dobijao 27-godišnji Alesio Kranjo, koji je na 13 utakmica primio 25 golova, pa je trener Valter Macari pokušao uvođenjem mladog Srbina da napravi šok terapiju u defazivnom redu Kaljarija.  

Kako piše "Korjiere delo Sport" Macarijeva ekipa Kaljari je u dobrim rukama, pa trener može slobodno da bira između dva vrsna golmana.

Zanimljiva je, naravno, i situacija sa konkurencijom među srpskim golmanima. Opšti utisak je da nikad više dobrih golmana nismo imali u jednom trenutku, budući da Predrag Rajković (Rems) već duži niz godina brani u vrhunskoj formi, a da su pored njega za dres "orlova" viđeni Marko dmitrović (Sevilja), Vanja Milinković-Savić (Torino), Mile Svilar (Benfika), Marko Ilić (Kortrajk), Aleksandar Popović (Partizan)...

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike