Junajted posle velike pobede u derbiju sa Arsenalom ostao bez trenera!

03.12.2021

07:31

0

Kerik odlazi pošto Ralf Rangnik preuzima funkciju privremenog šefa stručnog štaba

Junajted posle velike pobede u derbiju sa Arsenalom ostao bez trenera!
Tan2021-11-23_193746131_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Alberto Saiz

Čuveni bivši fudbaler Mančester junajteda, a nakratko i trener "Crvenih đavola" Majkl Keri, povukao se sa te pozicije nakon pobede nad Arsenalom od 3:2.

Posle 15 godina objavio je da odlazi sa "Old Traforda" samo nekoliko sati nakon teško izvojevanog trijumfa u kom je ključna figura bio Kristijano Ronaldo sa dva pogotka.

- Moje vreme u ovom velikom klubu uvek će se smatrati najboljim godinama u mojoj karijeri. Kada sam prvi put potpisao ugovor pre više od 15 godina, nisam ni u najluđim snovima mogao da zamislim da osvojim toliko trofeja i sigurno nikada neću zaboraviti fantastična sećanja i kao igrač i kao član trenerskog tima.

Kerik je priznao da trenutno nije vreme da se bavi tako odgovornim poslom kao što je trener slavnog kluba sa "Teatra snova".

- Međutim, nakon mnogo razmišljanja i razmišljanja, odlučio sam da je sada pravo vreme da napustim klub. Želim da izrazim zahvalnost svim igračima, osoblju i svima u klubu, tako sjajnom grupom ljudi. Bilo je pravo zadovoljstvo i stekao sam doživotna prijateljstva.

Kerik je pobedio u dva od tri meča (Viljareal u Ligi šampiona, a sinoć protiv Arsenal) kao privremeni strateg. Treći je bio nerešen rezultat protiv vodećeg na tabeli, Čelsija. 

Kerik odlazi pošto Ralf Rangnik preuzima funkciju privremenog šefa.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike