Težak je Azarov život! Plaćen je 115 miliona, a sada je na listi želja drugoligaša

02.12.2021

17:25

0

Autor: 24sedam

Od dolaska u Madrid, odigrao 54 utakmice

Težak je Azarov život! Plaćen je 115 miliona, a sada je na listi želja drugoligaša
Copyright Belgija/ Profimedia

Edenu Azaru ne ide najbolje u Real Madridu. Belgijanac se nadao da će dolazak Karla Anćelotija na klupu "Los Blankosa" nešto promeniti nabolje, ali se to nije desilo. Priče o odlasku sa "Santijago Bernabeua" su intenzivirane kako se bliži zimski prelazni rok. Svoju šansu sada su počeli da traže i neki drugi klubovi. 

Jedan od njih i Vesterlo, belgijski drugoligaš. Klub je u vlasništvu turskog biznismena Oktaja Erkana koji želi da klub odvede u elitni rang. I zbog toga, neće štedeti novac. O tome je pričao i potpredsednik kluba Hasan Cetinkaja

- Mislim da Edena mogu da smatram za prijatelja. Upoznali smo se kada je bio u Lilu i obećao mi je da će jednog dana igrati za Fenerbahče. Vesterlo je malo manje verovatna priča. Možda završi karijeru ovde - kazao je Cetinkaja. 

Azar je u leto prošle godine prešao iz Čelsija za sumu od 115 miliona evra, ali učinak u dva kluba je baš različit. Za "plavce" je u 352 utakmice dao 110 golova i upisao 92 asistencija. Na drugoj strani, u Realu je dao samo pet golova u 54 utakmice. 

Pre toga je igrao za Lil. 

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike