Neko je prokleo ovog čoveka: Zvezda Reala ponovo povređena

03.02.2021

15:50

0

Autor: D. B.

Belgijanac će morati na desetu prinudnu pauzu od avgusta 2019.

Neko je prokleo ovog čoveka: Zvezda Reala ponovo povređena
Copyright Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Real Madrid je objavio: “Posle testova obavljenih danas, našem igraču Edenu Azaru je ustanovljena povreda mišića levog stomačnog zida”.

Iako, nije saopšteno koliko će Belgijanac morati da pauzira predviđanja za ovakvu povredu nagoveštavaju da će biti van stroja između četiri i šest nedelja što znači da je pod velikim znakom pitanja da li će biti spreman za prvi meč eliminacione faze Lige šampiona protiv Atalante!

Prema najoptimističnijim prognozama kreativni ofanzivni vezista bi mogao da propusti mečeve protiv Hetafea i Valensije i da se vrati u tim za utakmicu protiv Valjadolida 20. februara. Ali, to su predviđanja za koje i španski mediji naklonjeni Madriđanima tvrde da su više želje nego realnost.

Azar je u Madrid stigao 2019. godine iz Čelsija u transferu vrednom 100.000.000 evra i od kako je postao igrač slavnog kluba kao da ga je neko prokleo.

Crni niz je počeo avgusta 2019. kada je zbog povrede butnog mišića morao na pauzu od 25 dana. Usledile su povrede zgloba, pa stopala (zbog koje je preskočio čak 17 mečeva “kraljevskog kluba iz Madrida), pa povreda fibule koja ga je 76 dana ostavila bez treninga i izlaska na teren. Dva puta je morao na prinudnu pauzu zbog udaraca koje je primao, a između dve povrede mišića, oboleo je i od koronavirusa.

Pročitajte još

Na teren se vratio 28. decembra i sada je ponovo povređen. Deseti put od kada je stigao u Real! A dok je bio član Čelsija, od 2012. do 2019. godine, propustio je samo 20 mečeva! U Realu je pre poslednje povrede stigao do 43 utakmice koje je mogao, a nije odigrao.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike