Rad, rad i samo rad! Partizanov Holanđanin proradio kad je ekipi bilo najpotrebnije

29.11.2021

09:30

0

Kvinsi Menig odlučio pobednika na voždovačkom "krovu"

Rad, rad i samo rad! Partizanov Holanđanin proradio kad je ekipi bilo najpotrebnije
pfc5 - Copyright FK Partizan

Najbolji fudbaler Partizana u pobedi od 3:0 nad ekipom Voždovca, Kvinsi Menig, zaslužio je ovaj epitet golom i asistencijom za drugi pogodak čiji je autor bio najefikasniji igrač tima Rikardo Gomeš.

Crno-beli su na kraju slavili sa 3:0, a već u sredu ih očekuje gostovanje u Nišu na kup utakmici sa leskovačkom Dubočicom.

- Zaista sam presrećan što sam postigao prvi gol na utakmici, ujedno moj treći ove sezone. Asistirao sam i Rikiju (Riokardo Gomeš)  za njegov gol, što mi je takođe drago, jer on i ja dosta vremena provodimo zajedno kada smo u sportskom centru, ali nekada i mimo toga.
A što se tiče reakcije i proslave gola, to sam učinio jer sam bio prvenstveno ljut na sebe, jer sam ranije propustio mnogo šansi i sad je konačno sve došlo na svoje. U fudbalu je sve u kontinuitetu i tako moram da nastavim, nema stajanja -
rekao je Menig.

Holanđanin će prema rečima trenera Aleksandra Stanojevića imati još bolji učinak kada završi zimski pripremni period, ali dotle ostalo je nekoliko važnih mečeva, posebno onaj u Ligi konferencija protiv Anortozisa 9. decembra.

- Ostalo je još nekoliko nedelja do kraja, a nas kao i do sada čekaju utakmice na kojima je glavni fokus. Prvo u utorak idemo u Niš da obezbedimo prolaz dalje u Kupu. Sve vam je poznato: rad, rad i kontinuitet - rekao je holandski napadač.

Menig se razigrao kada je to njegovom timu bilo najpotrebnije, budući da zbog povreda ili bolesti nisu mogli da nastupaju Natho, Marković, Vujačić, Holender, Terzić ...

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike