Rikardo već prevazišao svoj učinak iz prvog mandata u Partizanu! Golovi crno-belih na "krovu" (VIDEO)

28.11.2021

17:52

0

Rikardo postigao 18. gol u Superligi ove sezone

Rikardo već prevazišao svoj učinak iz prvog mandata u Partizanu! Golovi crno-belih na "krovu" (VIDEO)
pfc11 - Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana ostvarili su ubedljivih 0:3 na "krovu" protiv Voždovca, što im je bila 16. pobeda u Superlige ove sezone. Crno-beli imaju šest bodova prednosti, ali i utakmicu više od najbližeg pratioca Crvene zvezde koja je danas bila bolja na svom terenu od subotičkog Spartaka.

Crno-beli su golove protiv Voždovca postigli u 40. preko Meniga, u 50. preko Rikarda i 55. zahvaljujući Pantiću, dok je domaćin svoju najbolju priliku propustio u 35. minutu preko Nemanje Milojevića, sina bivšeg trenera Crvene zevzde Vladana Milojevića.

Menig je otvorio seriju pogodaka posle smušenosti Hajdina i Prekovića koju je asistencijom iskoristio Pavlović.

U nastavku utakmice gosti su veoma bezo duplirali prednost. Menig je povukao polukontru po desnom strani, odakle se ubacivao pred gol i Rikardo. Usledio je pravovremeni pas holandskog fudbalera i sigurna realizacija najboljeg strelca Superlige - 0:2!

Rikardu je ovo bio 18 gol, uz četiri na međunardnoj sceni to mu je ukupno 22. pogodak. Već je uspešniji nego u prošlom mandatu kada je sezonu završio sa 20 golova.

Možda će mu neko pripisati i asistenciju za gol Pantića u 55. minutu, ali do nje je došlo slučajno i treba biti pošten pa primetiti da najboljem golgeteru zima nije ni na kraj pameti bilo dodavanje do strelca trećeg gola. Lopta je ipak slučajno od Rikarda završila do Pantića koji je bio spreman za taj odbitak.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike