Partizane, ako ti zafali kiseonika samo zovi! Duša se cepa od poslednje objave navijača koji je nešto kasnije izgubio životnu bitku

27.11.2021

08:08

0

Autor: 24sedam

Nema veze za koga ko navija, ovo je priča o iskrenoj ljubavi bukvalno do poslednjeg daha

Partizane, ako ti zafali kiseonika samo zovi! Duša se cepa od poslednje objave navijača koji je nešto kasnije izgubio životnu bitku
20211021vmGrobari1 - Copyright MN Press

Pretešku priču ispričao nam je život. Još jednom...

Jedan od navijača Partizana Nikola Bjeljac izgubio je životnu bitku. Imao je tek 40 godina, a crno-bele je voleo onako iskreno iz srca.

Zbog toga je svakom čoveku, bez obzira na navijačku pripadnost, preteško pala informacija o odlasku mladog čoveka. Posebno nakon što se na društvenim mrežama pojavila njegova poslednja objava desetak dana pre nego što će napustiti svet.

Nikola je uz fotografiju iz bolničke sobe, priključen na kiseonik, poslao poruku svom Partizanu pred jednu utakmicu crno-belih. Poruku koja danas kida i najtvrđa srca, koja cepa dušu... Poruku koja razbija u paramparčad.

 

 

- Partizane, ako ti zafali kiseonika večeras samo zovi... ako ne možeš pobediti večeras, nema veze... Drugi put češ - napisao je Nikola uz pomenutu fotografiju.

Ređale su se poruke za brz oporavak mladom čoveku, a onda je optimizam zamenila surova stvarnost, pa se u komentarima izražava neverica i tuga zbog odlaska Nikole Bjeljca.

 

 

Izgubio je bitku, napustio je ovaj svet, ali je sigurno da tamo negde pevuši "Sa one strane bodriću te Partizane".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike