Prve reakcije iz Partizana posle bolnog poraza u Talinu: Šta je, tu je… Moramo dalje!

25.11.2021

18:12

0

Autor: 24sedam

Saša Zdjelar pomirljivim tonom pričao po završetku meča u Estoniji

Prve reakcije iz Partizana posle bolnog poraza u Talinu: Šta je, tu je… Moramo dalje!
20210930npZdjelar4 - Copyright MN Press

Koliko god je krilatica da „danas svi igraju fudbal“ aktuelna među fudbalerima i trenerima širom planete, fudbaleri Partizana svakako su ostavili crnu mrlju u klupskoj isitoriji porazom od Flore u Talinu.

Otišli su crno-beli u Estoniju po evropsko proleće, ali se za Beograd vraćaju s veoma bolnim neuspehom i „koferom punim briga“ za stanje Lazara Markovića, koji je na stadionu Flore, prema prvim informacijama, zaradio prelom ključne kosti.

- Svi smo očekivali pozitivniji rezultat, išli smo na to. Imali smo taj peh, igrali smo sa igračem manje i iz male nepažnje primili gol i kao da se utakmica tu završila – rekao je za TV „Arenu sport“ Saša Zdjelar.

Koliko je Stanojević bio zadovoljan igrom svojih izabranika, najbolje pokazuje četvorostruka izmena posle desetak minuta igre u drugom poluvremenu.

- Napadali smo celo drugo poluvreme, nismo uspeli da postignemo gol… Pritisnuli smo ih, izašli smo visoko, ali nismo došli do gola koji nam je bio potreban. Šta je tu je… Moramo da idemo dalje, čekaju nas veoma bitne utakmice… 

Jedna od njih je i odlučujući duel sa Anortozisom na stadionu u Humskoj.

- Imamo još jedan meč kod kuće i to nam je sada važno. Igramo pred našim navijačima i to nam je izvanredna šansa da se plasiramo u dalje takmičenje – rekao je Saša Zdjelar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike