Zvezda ima važnu poruku za sutrašnji ključni meč: Deco, ponesite rekvizite na utakmicu!

24.11.2021

12:42

0

Autor: 24sedam

Apel crveno-belih navijačima za sutrašnju utakmicu

Zvezda ima važnu poruku za sutrašnji ključni meč: Deco, ponesite rekvizite na utakmicu!
20210728mmNavija10 - Copyright MN Press

Crvena zvezda dočekuje Ludogorec u veoma važnoj utakmici. Pobeda bi joj garantovala proleće u Evropi, ali šampion Srbije želi da obezbedi proleće u Ligi Evrope, pre svega. Konačan plasman u grupi se može znati sutra uveče, ali se sve može rešavati i u poslednjem kolu.

Otežavajuća okolnost za crveno-bele je i to što je klub kažnjen, pa mora da igra bez publike. Tačnije, Zvezdu će moći da bodre samo deca do 14 godina starosti. Crveno-beli su odavno krenuli u akciju, delili su karte, a sada su imali još jedan apel:

- Deco, ponesite navijačke rekvizite na Ludogorec!

Prenosimo vam apel kluba iz Ljutice Bogdana:

- Pozivamo svu decu koja će doći na utakmicu između Crvene zvezde i Ludogoreca da budu pripremljena u smislu navijačkih rekvizita i da na meč ponesu balone, papiriće, zastavice, kako bismo ponovo napravili atmosferu za pamćenje i na krilima mališana napravili još jednu zvezdašku noć za pamćenje.

Prva asocijacija na tribine i mališane do 14 godina koji će je ispuniti je svakako Kairat. Tog 28. jula je više od 20 hiljada dece došlo na stadion i pružilo nezaboravnu podršku za izabranike Dejana Stankovića. O oduševljenosti time kako su mališani navijali više puta su naši prvotimci poput Ivanića i Kataija govorili.

E, pa hajde da tako bude i sutra! Hajde da opet budete toliko glasni u navijanju da se ceo stadion ori kao što je bilo i protiv Kairata. Da igrači imaju osećaj kao da je Marakana ispunjena do poslednjeg mesta – navela je Zvezda.

Naravno, neophodno je da se deca pre toga prijave, odnosno, da ih prijave njihovi staratelji. Rok za to je pomeren na četvrtak do podneva.

Prijave se vrše na samo dva načina.

Pozivom na brojeve telefona:

011/ 3675-162 Aleksandra

011/ 3675-167 Goran

011/ 3675-164 Nenad,

ili slanjem podataka na mejl [email protected].

Prijava treba da sadrži sledeće podatke:

Ime i prezime i JMBG deteta,

Ime i prezime i JMBG odrasle osobe (pratioca) kao i kontakt telefon.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike