Ostavila saigračicu i pronašla novu ljubav, brazilsku zvezdu! (FOTO)

22.11.2021

19:32

0

Za Leman kažu da je jedna od najzgodnijih fudbalerki, a proslavila se 2018. godine nakon što je potpisala za Vest Hem i briljirala na U19 Evropskom prvenstvu

Ostavila saigračicu i pronašla novu ljubav, brazilsku zvezdu! (FOTO)
pjimage - Copyright Printscreen / Instagram

Fudbalerka Aston Vile Ališa Leman završila je trogodišnju vezu sa saigračicom iz reprezentacije Ramonom Bahman, a na društvenim mrežama obrisala je sve zajedničke fotografije.

Švajcarska reprezentativka (22) ostavila je osam godina stariju partnerku i uplovila u vezu sa zvezdom Premijer lige Daglasom Luizom (23) koji je na društvenim mrežama objavio video u kom razmenjuju nežnosti.

 

 

Navijači se nadaju da ga ljubavni život neće odvratiti od klupskih obveza jer je Vila izgubila poslednjih pet utakmica, a Luiz zbog problema s tetivom kolena ne igra izvesno vreme.

 

 

Za Leman kažu da je jedna od najzgodnijih fudbalerki, a proslavila se 2018. godine nakon što je potpisala za Vest Hem i briljirala na U19 Evropskom prvenstvu. 

Početkom godine otišla je u Everton na pozajmicu, a od ove sezone igra za Aston Vilu. 

 

 

Njena bivša devojka inače igra za francuskog prvoligaša PSŽ, a krajem prošle godine je izgledalo sve idilično.

 

 

- Ramona i ja smo odlučile krenda krenemo različitim putevima u životu, zajedno smo donele odluku. Želim da se zahvalim Ramoni na tri godine pune ljubavi i na svim uspomenama koje smo uspele da stvorimo zajedno -  poručila je Ališa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike