Odvratna strana profesionalnog fudbala! Nasilje, alkohol, seksualno zlostavljanje maloletnika – ništa neće biti isto!

19.11.2021

17:43

0

Autor: 24sedam

Francuski novinar Romen Molina otkrio gomilu monstruoznih skandala fudbalskih moćnika širom sveta

Odvratna strana profesionalnog fudbala! Nasilje, alkohol, seksualno zlostavljanje maloletnika – ništa neće biti isto!
profimedia-0057064803 - Copyright Profimedia/AFP photo/Franck Fife

Niste spremni za ono što ću objaviti između marta i aprila. Svetski fudbal će se deliti na vreme – pre i posle – objavio je francuski novinar Romen Molina, koji poslednjih nedelja pracijalno objavljuje šokantne informacije do kojih dolazi u istraživanju mračne strane profesionalnog fudbala.

Ono što je najtragičnije u svemu, nema potrebe da se čekaju mart i april naredne godine, ono što je već objavio sasvim je dovoljno da vidite kako se ispod površine glamuroznog života kriju odvratni skandali fudbalskih moćnika, kojih nisu pošteđena ni maloletna deca.

Molina je, između ostalog, objavio da je više od 400 fudbalera koji u ovom trenutku igraju u Premijer ligi, Čempionšipu, Ligi 1 i 2, bilo silovano više puta tokom igranja u mlađim selekcijama, uz ozbiljne povrede i/ili bolesti, zbog kojih su morali da potraže i bolničku negu. Problem koji traje već dve decenije.

Američku fudbalerku Megan Rapino je optužio da je više zanima zarada novca, nego silovanja njenih koleginica sa Haitija, dok je o članu Monpeljea Eliju Vaiju otkrio skandal iz prošlosti.

Naime, tadašnji napadač mlađih kategorija Kaena, zvanično, izbačen je sa akademije zbog fizičkog napada na člana obezbeđenja, ali se ispostavilo da je razlog bio taj što, navodno, u svlačionici primoravao neke školske drugove da masturbiraju pred njim, pod pretnjom da će biti prebijeni.

Posebno odvratno deluju informacije o brojnim slučajevima zataškavanja pedofilije. Molina otkriva kako je jedan klub iz elitnog ranga francuskog fudbala „ugušio“ skandal u svojim mlađim kategorijama tako što su nesrećnom dečaku „isprali mozak“ i potom ga poslali u domovinu, pošto je bio stranac. Takođe, jedan internacionalni trener uhvaćen je pošto je prstima silovao dve devojčice (13 godina) tokom turnira, posle čega je otpušten bez pompe, dok je stravična priča ostala tajna.

Posle ovih skandaloznih saznanja sasvim nevino deluje priča o nameštenim internacionalnim utakmicama u Aziji, zbog kojih su mnogi igrači prestali da se odazivaju pozivima u nacionalne selekcije, ili saznanje da je sportski direktor PSŽ Leonardo omražena osoba na „Parku prinčeva“, dok su fudbaleri „svetaca“ na jedno gostovanje poneli nargilu, koju konzumira 80% fudbalera

U centru skandala našao se i fudbaler madridskog Reala Ferlan Mendi. On je, navodno, u vidno alkoholisanom stanju dok je bio član Olimpika iz Liona, napao ženu na ulici, bacio je na zemlju i šutnuo u glavu, pre nego što joj je pokazao svoje genitalije. Tom prilikom napao je još jednu ženu, ali je njegov tadašnji klub celu priču zataškao i potom ga prodao Realu.

Molina je objavio još mnoštvo šokantnih detalja, a neki su toliko odvratni da čak ni papir ne može da ih istrpi… Najgore je od svega je što, prema najavama francuskog novinara, ono najšokantnije tek dolazi…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike