Portugal je veliki, a mi ćemo ga pobediti: Kostić najavio direktan plasman Srbije na Svetsko prvenstvo (VIDEO)

13.11.2021

14:24

0

Autor: 24sedam

Odlučujuća utakmica na programu je u nedelju (20.45) u Lisabonu

Portugal je veliki, a mi ćemo ga pobediti: Kostić najavio direktan plasman Srbije na Svetsko prvenstvo (VIDEO)
Filip Kostić - Copyright MN Press

Fudbaleri Portugala i Srbije spremaju poslednje taktičke varijante za najvažniju utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Sve spremljeno pokazaće u nedelju uveče na stadionu La Luž u Lisabonu. Moraće da pokažu kako bi otišli na Svetsko prevnstvo naredne godine u Kataru.

Pobednik će na Mundijal, poraženi u baraž, s tim što Portugalci imaju taj luksuz da mogu i da igraju na nerešeno. Zbog bolje gol razlike završiće ispred Srbije u tom slučaju.

Zbog toga će Srbija morati da pobedi. I zbog toga će Srbija pobediti. Tako kaže Filip Kostić, čovek koji bi mogao da ima veoma važnu ulogu u meču odluke.

 

 

- Portugal je velika ekipa sa velikim igračima. Znamo šta nas čeka, moramo da damo maksimum svih 90 minuta, pokazali smo u ranijim mečevima da možemo da se nosimo sa njima. Idemo da ih dobijemo i da idemo na Svetsko prvenstvo - rekao je Kostić za sajt Fudbalskog saveza Srbije i dodao da među Olrovima, bez obzira na važnost utakmice, nema neke veće tenzije:

- Kao što je rekao selektor za svaku utakmicu se pripremamo isto, znamo kako želimo da igramo i to smo i pokazali do sada. Preostaje to finale sa Portugalom da dokažemo da smo bolja ekipa!

Nadamo se da će baš tako i biti na terenu i da ćemo nešto pred ponoć moći da počnemo sa proslavom plasmana na Mundijal.

Napred, Orlovi!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike