Pevaj, brate! Vanja postao Milinković Sakić, a Sergej snima i umire od smeha: Srpski golman prošao inicijaciju u reprezentaciji (VIDEO)

11.11.2021

09:43

0

Autor: 24sedam

Orlovi u sjajnoj atmosferi dočekuju dane odluke za plasman na Svetsko prvenstvo

Pevaj, brate! Vanja postao Milinković Sakić, a Sergej snima i umire od smeha: Srpski golman prošao inicijaciju u reprezentaciji (VIDEO)
20161107vmU2116 - Copyright MN Press

Usitnilo je, onako baš usitnilo, do duela fudbalera Srbije sa Portugalom u Lisabonu.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija od 18.00 igraju sa Katarom poslednju proveru pred meč odluke, pred meč koji može da donese direktan plasman na Svetsko prvenstvo.

Atmosfera je na vrhunskom nivou, fudbaleri su svesni kakav je zadatak pred njima, ozbiljno rade i spremaju taktiku da na leđa obore favorizovanog rivala.

Ali, nikad nije bilo sve samo u radu. Mora biti i vremena za opuštanje i podizanje atmosfere, koja je bar jednako bitna koliko i taktika za utakmicu.

Što se toga tiče deluje kao da Orlovi baš uživaju u zajedničkim trenucima, a potvrda je stigla u vidu snimaka koje je na društvenim mrežama objavio Sergej Milinković Savić.

Njegov rođeni brat Vanja debitant je na Piksijevom spisku, pa je morao da "ispoštuje tradiciju" i prođe takozvanu inicijaciju, odnosno otpeva nešto svojim kolegama iz nacionalnog tima.

Popeo se Vanja na stolicu, uzeo mikrofon i sa telefona čitao reči pesme Sinana Sakića "Sunce moje". Sergej je snimajući bukvalno umirao od smeha slušajući "trilere" u izvedbi rođenog brata, a već se pojavio i predlog da Vanja malo modifikuje prezime i da ubuduće bude poznat kao Milinković Sakić.

 

 

Moramo da priznamo da su i nas pošteno nasmejali, ali i da nas je to kako funkcionišu van terena uverilo da će i na terenu biti na visini zadatka.

Da padne Portugal, pa da se u nedelju uveče svi zadovoljni smejemo i slavimo plasman na Mundijal.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike